Κυριακή 5 Μαΐου 2019

Αφιέρωμα της TV100 στους Προμάχους Αλμωπίας [ΒΙΝΤΕΟ]

Οι ακριτικοί Πρόμαχοι είναι το τελευταίο χωριό της Π.Ε Πέλλας προς Βορρά και αποτελεί το φυσικό τείχος με τα Σκόπια. Πρόκειται για ένα δυναμικό χωριό με 2.000 κατοίκους που κρατάει τους νέους στον τόπο. Οι κάτοικοι ασχολούνται με τη γεωργία, κτηνοτροφία και υλοτομία.

Ρεπορτάζ: Βιβή Ανδρίτσου
Κάμερα: Άκης Σπορίδης
Μοντάζ: Αλεξάνδρα Νικολούδη
Μιλούν: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΑΛΑΜΑΝΗΣ (Κάτοικος Προμάχων), ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΕΛΚΟΣ (Κάτοικος Προμάχων), ΜΑΡΙΑ ΓΙΟΥΡΟΥΚΗ (Πρόεδρος Τ.Κ Προμάχων), ΠΟΛΥΞΕΝΗ ΝΑΝΟΥ (Χοροδιδάσκαλος), ΕΚΤΟΡΑΣ ΑΣΜΕΤΗΣ (Μαθητής), ΝΙΚΟΣ ΔΗΡΑΛΑΣ (Μαθητής), ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΤΣΑΝΑΚΗΣ (Μαθητής), ΘΟΔΩΡΗΣ ΜΠΑΟΦΤΣΗΣ (Μαθητής)
Οι κάτοικοι των ορεινών χωριών της χώρας που ασχολούνται με την υλοτομία, καλούν την κυβέρνηση να πάρει πίσω μέτρο που απαγορεύει στους συγγενείς πρώτου βαθμού όσων ασχολούνται με το εμπόριο δασικών προϊόντων να διαθέτουν υλοτομική μερίδα.

Ρεπορτάζ: Βιβή Ανδρίτσου
Κάμερα: Άκης Σπορίδης Μοντάζ: Αλεξάνδρα Νικολούδη
Μιλούν: ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΑΤΣΗΣ (Πρόεδρος Συλλόγου Προμάχων), ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ (Υλοτόμος Προμάχων Πέλλας)

Η εκπομπή “Πέριξ” μεταδίδεται στο χειμερινό πρόγραμμα της Δημοτικής Τηλεόρασης Θεσσαλονίκης TV100, από τις 25 Σεπτεμβρίου 2012, θέτοντας στο επίκεντρο την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. 

Με ψυχή της εκπομπής τη δημοσιογράφο και παρουσιάστρια Βιβή Ανδρίτσου και πλοηγούς στο τιμόνι της αρχισυνταξίας την Ειρήνη Τσαρούχα και της σκηνοθεσίας τον Νίκο Μεζερίδη, τα “Πέριξ” όχι μόνον ενημερώνουν για το καθημερινό γίγνεσθαι στην περιφέρεια, αλλά παράλληλα αναδεικνύουν μικρά και μεγάλα ζητήματα που απασχολούν τις τοπικές κοινωνίες και παρουσιάζουν πρόσωπα, δράσεις και πρωτοβουλίες που αξίζουν να προβληθούν. 

Οι Κώστας Ασλάνογλου (Βέροια), Δημήτρης Μπουλουσάκης (Έδεσσα), Βαγγέλης Ζαμαντζάς (Κατερίνη), Χρήστος Πέτρου (Πολύγυρος), Μαίρη Τσοτσάκη (Κιλκίς) και Γρηγόρης Θωματίκος (Σέρρες), μαζί με τους ρεπόρτερ και τα τηλεοπτικά συνεργεία της TV100, δίνουν καθημερινά με συνέπεια, σοβαρότητα, και εγκυρότητα, τον παλμό της επικαιρότητας, καθιερώνοντας την εκπομπή ως το σημαντικότερο εργαλείο ενημέρωσης για την περιοχή, γεγονός αυτό καταδεικνύεται και από την προθυμία συμμετοχής προσκεκλημένων στο στούντιο σε πείσμα των χιλιομετρικών αποστάσεων και των καιρικών συνθηκών.


Απο το promahi-nea.blogspot.com | ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΑΛΑΜΑΝΗΣ
www.fm100.gr/shows/single/perix

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *