Παρασκευή, 7 Ιουνίου 2019

Σταύρος Θεοδωράκης: Αποχωρώ από τη Βουλή πολιτικά ηττημένος, αλλά υπερήφανος


Την τελευταία του ομιλία έκανε από το βήμα της Βουλής ο Σταύρος Θεοδωράκης, ανακοινώνοντας ότι αποχωρεί από την πολιτική και από την ηγεσία του Ποταμιού.

«Σκοπός της ζωής είναι να ηττάσαι από ολοένα και μεγαλύτερα πράγματα. Αποχαιρετώ την πολιτική, πολιτικά ηττημένος, ανθρώπινα θλιμμένος αλλά τελικά περήφανος για την προσφορά του Ποταμιού στην πατρίδα και την κοινωνία και αισιόδοξος ότι ο σπόρος που ρίξαμε θα φυτρώσει ξανά», είπε.

Ο κ. Θεοδωράκης αναφέρθηκε στην στάση του Ποταμιού να μείνει στη Βουλή και να ψηφίσει τους Κώδικες, λέγοντας πως αυτή ήταν η τελευταία θετική συνεισφορά του στην χώρα.

«Οι κώδικες ήταν ένα βήμα θετικό και αναγκαίο.Και αυτή η επιβεβλημένη θεσμική μεταρρύθμιση παραλίγο να συνθλίβει στις συμπληγάδες του κομματισμού. Είμαι περήφανος για την τελευταία πράξη της κοινοβουλευτικής ομάδας του Ποταμιού που έμεινε στη Βουλή και ψήφισε τους κώδικες. Κρατώ ως παρακαταθήκη τα ενθουσιώδη, θετικά σχόλια των λειτουργών της δικαιοσύνης.»

Μάλιστα ο κ. Θεοδωράκης σχολίασε και το γεγονός ότι στην ομιλία του Ευάγγελου Βενιζέλου για την ψήφιση των Κωδίκων παραβρέθηκε μόνο ένας από τους 19 βουλευτές του Κινήματος Αλλαγής για να τον χειροκροτήσει, γιατό οι άλλοι φοβήθηκαν όπως είπε, μήπως συνδεθούν με τον αποδιοπομπαίο της αρχηγού.

«Υπέρ της ψήφισης των κωδίκων τακτική και ο Ευάγγελος Βενιζέλος. Ο οποίος έκανε χθες την τελευταία του ομιλία στο κοινοβούλιο με παρόντα μόνο ένα βουλευτή από τους 19 που έχει το κόμμα του, από τους 19 από τον χειροκροτούσαν μέχρι χθες. Μη μας πιάσουν σε καμιά φωτογραφία να χειροκροτούμε τον αποδιοπομπαίο της αρχηγού. Τι ντροπή, τι ντροπή.
Πηγή: iefimerida.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *