Παρασκευή 7 Ιουνίου 2019

Ευχαριστήριο μήνυμα Συνδυασμού Νεοι Ορίζοντες κοινότητας Φούστανης

Ευχαριστούμε πολύ όλους όσοι συμμετείχαν με την ψήφο τους στις εκλογές και στην ανάδειξη του τοπικού συμβουλίου του χωριό μας, εκφράζοντας μέσα από την κάλπη την γνώμη τους και την εμπιστοσύνη τους στους υποψήφιους. 

Ευχαριστούμε ιδιαίτερος τους συγχωριανούς μας όπου ανέδειξαν τον συνδυασμό μας πρώτο σε ψήφους και έδωσαν ένα ακόμα κίνητρο στα πρόσωπα που τον απαρτίζουν, να βοηθήσουν ώστε να πάει ο τόπος ένα βήμα μπροστά. Όλοι μαζί θα δουλέψουμε για ένα καλύτερο παρόν , για ένα καλύτερο μέλλον, για νέους ορίζοντες . Σας ευχαριστούμε ο Καθένας ξεχωριστά.

ΧΥΤΑΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ, 
ΠΑΡΑΔΕΊΣΗ ΑΣΗΜΈΝΙΑ,
ΜΑΝΔΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΜΟΥΤΑΦΤΣΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΤΖΩΡΤΖΗ ΜΑΡΙΑ,
ΚΙΑΠΙΔΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΉ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *