Πέμπτη, 6 Ιουνίου 2019

Ευχές Ομίλου Αντισφαίρισης Αριδαίας στο νέο Δήμαρχο Αλμωπίας Χρήστο Μπάτση

Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Αριδαίας εύχεται στον νέο Δήμαρχο Αλμωπίας Κο Χρήστο Μπάτση και στους νέους δημοτικούς συμβούλους καλή επιτυχία στο έργο τους, μέσα σε πνεύμα συνεργασίας για το καλό και την ανάπτυξη του τόπου μας και την βελτίωση του επιπέδου ζωής των συμπολιτών μας.

Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Αριδαίας όπως πάντα, με τη συνεργασία των τοπικών αρχών, θα συνεχίσει την μεγάλη του προσπάθεια για την ανάπτυξη του αθλήματος, αλλά και για να κάνει γνωστή την Αλμωπία σε όλη την Ελλάδα και ακόμη πιο πέρα, και μέσα από το tennis. Σε αυτή τη προσπάθεια χρειάζεται η καλή διάθεση, το ανοιχτό πνεύμα και η συνέργεια όλων των παραγόντων του τόπου μας.


Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ομίλου Αντισφαίρισης Αριδαίας

1 σχόλια:

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *