Πέμπτη 1 Αυγούστου 2019

Ταουσιάνης στα Γιαννιτσά - Υψηλάντης στον Άρη Προφήτη Ηλία

Η Αναγέννηση Γιαννιτσών ανακοίνωσε την συνεργασία της με τον ποδοσφαιριστή Αναστάσιο Ταουσιάνη


Ο Αναστάσιος Ταουσιάνης γεννήθηκε το 1995 κατάγεται από τα Εσώβαλτα και αγωνίζεται στη θέση του σέντερ φορ. Ξεκίνησε τη σταδιοδρομία του από τις Ακαδημίες του ΠΑΟΚ, με τον οποίο έφτασε να αγωνίζεται έως την Κ20., έγινε διεθνης με την Εθνική Κ17, έχει πολλές συμμετοχές στην Γ' εθνική , ενώ έχει φορέσει την φανέλα του Απόλλωνα Αρναίας στο ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε με τα χρώματα του Αλμωπού Αριδαίας, Νίκη Βόλου , τα τελευταία 2 χρόνια έπαιξε στην Έδεσσα. Η συγκεκριμένη είναι η 8η ηχηρή μεταγραφή για τον σύλλογο ,ενώ αναμένεται να ακολουθήσουν άλλες 3, μια πολύ δυνατή και και άλλες 2 νεαρών πολύ ταλαντούχων.
Ο Γιάννης Υψηλάντης στον Άρη Πρ. Ηλία


Ανακοίνωση

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός Γιάννης Υψηλάντης, ένας ιδιαίτερα ταλαντούχος και εξελίξιμος ποδοσφαιριστής είναι η πρώτη ανακοίνωση ποδοσφαιριστή που θα προστεθεί στο ρόστερ της ομάδας του Άρη Προφήτη Ηλία για την φετινή αγωνιστική περίοδο.

Την προηγούμενη χρονιά αγωνιζόταν στην Α1 με την φανέλα της Δόξα Μανδάλου και σε νεαρότερη ηλικία στην αθλητική ακαδημία του Άρη Προφήτη Ηλία.

Ως πρώτη ανακοίνωση μεταγραφής δεν έχει επιλεχθεί καθόλου τυχαία διότι ήταν ο πρώτος που ανταποκρίθηκε στο δημόσιο κάλεσμα της ομάδας προς στους ποδοσφαιριστές κατοίκους του Προφήτη Ηλία για επιστροφή τους στην ομάδα του χωριού τους.

Γιάννη, σε καλωσορίζουμε στον Άρη Προφήτη Ηλία , σου ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία, διακρίσεις - επιτυχίες.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *