Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου 2019

ΦΟΑ: Δημιουργία τμήματος Ρυθμικής Γυμναστικής

Ο Φ.Ο. Αριδαίας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη δημιουργία του νέου τμήματος Ρυθμικής Γυμναστικής. 

Έχοντας αφουγκραστεί τις επιθυμίες των συμπολιτών μας, δίνουμε για μία ακόμη φορά τη δυνατότητα στα παιδιά της περιοχής μας να γνωρίσουν και να εντρυφήσουν σε ένα υπέροχο άθλημα και ευελπιστούμε έτσι, να συμβάλλουμε στην πρόοδο και την ορθή κοινωνικοποίησή τους.

Στο νέο αυτό ξεκίνημα έχουμε την τύχη και την τιμή να συνεργαστούμε με έναν από τους μεγαλύτερους συλλόγους της Ελλάδας στη ρυθμική γυμναστική, τον Φίλιππο Βέροιας, με πολλές αθλήτριες στην εθνική ομάδα και τις κορυφαίες στο είδος γυμνάστριες, την Κατερίνα Μωυσιάδου, η οποία θα είναι η υπεύθυνη του τμήματος, την Δέσποινα Τζίμπουλα και την Μαρία Παυλίδου.
Καλωσορίζουμε με μεγάλη χαρά στην οικογένεια του Φ.Ο. Αριδαίας τις γυμνάστριες του νέου τμήματος και τις ευχόμαστε μια δημιουργική συνεργασία.

Έναρξη εγγραφών από Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου (κάθε Τετάρτη & Παρασκευή και ώρες 18:00-21:00) στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αριδαίας (περιοχή Δασάκι).
Πληροφορίες:

Δούκη Μαριάννα 6979534844
Μπεκίρη Άννα 6943900082


Σας παρουσιάζουμε ένα σύντομο βιογραφικό από τις γυμνάστριες των τμημάτων μας.

Η Μωυσιάδου Κατερίνα είναι πτυχιούχος της Γυμναστικής Ακαδημίας με ειδικότητα στη Ρυθμική Γυμναστική, μεταπτυχιακή απόφοιτη στην προπονητική με ειδικότητα τη Μεγιστοποίηση της Επίδοσης και Απόδοσης αθλητών. Συμμετείχε στην Παγκόσμια Γυμναστράδα στη Λωζάνη της Ελβετίας, στην Ευρωπαϊκή Γυμναστική, στη Δανία, στο Βέλγιο, στη Σουηδία και στην Τσεχία. Έχει ασχοληθεί με μοντέρνο και σύγχρονο χορό. Ξεκίνησε την καριέρα της σε Σχολή Χορού Λάτιν στην Κομοτηνή και τα τελευταία 11 χρόνια είναι προπονήτρια ρυθμικής και υπεύθυνη αγωνιστικού, με αθλήτριες που έχουν φτάσει σε Εθνική Ομάδα και Πανελλήνιες διακρίσεις, με μεγαλύτερη διάκριση τη συμμετοχή της ομάδας της σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Αριζόνα της Αμερικής.

Επίσης η Κατερίνα είναι Διεθνής Κριτής στην Αισθητική Ομαδική Γυμναστική (Παγκόσμιο Βραζιλίας) και προπονήτρια αισθητικής γυμναστικής, με την ομάδα της να είναι 3 χρόνια στην 1η θέση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος.

Η Τζίμπουλα Δέσποινα γνώρισε το άθλημα της ρυθμικής γυμναστικής στα πέντε της χρόνια και ως αθλήτρια μετράει 32 μετάλλια σε διεθνείς αγώνες.

Το 2009 κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ρυθμικής γυμναστικής, ενώ διακρίθηκε ως η καλύτερη αθλήτρια της χρονιάς λόγω των άριστων επιδόσεών της στο σχοινάκι.

Ως μέλος της εθνικής ομάδας νεανίδων και αργότερα της εθνικής ομάδας γυναικών έχει συμμετάσχει στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στο Μίε της Ιαπωνίας το 2009, ενώ στη συνέχεια εκπροσώπησε τη χώρα μας στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Λευκωσίας.

Τα τελευταία τρία χρόνια ασχολείται ενεργά με το χορό και το 2016 στους διεθνείς αγώνες σύγχρονου χορού στην Αθήνα κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο.

Είναι ενεργή προπονήτρια στο άθλημα της ρυθμικής γυμναστικής από το 2010, πτυχιούχος αισθητικής γυμναστικής και ρυθμικής γυμναστικής.

Η Μαρία Παυλίδου είναι πρώην αθλήτρια ρυθμικής γυμναστικής σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο, με 10 μετάλλια στο ενεργητικό της. Έχει πτυχίο σαν κριτής και προπονήτρια αισθητικής γυμναστικής καθώς και σύγχρονου χορού. Έχει συμμετάσχει στην Ευρωπαϊκή Γυμναστική στην Λιέγη του Βελγίου, όπου η Ομάδα κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο.

Τα τελευταία 7 χρόνια είναι προπονήτρια του Φίλιππου Βέροιας σε αγωνιστικά τμήματα χορού, ρυθμικής και αισθητικής γυμναστικής.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *