Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2019

Συνεχίζει τη λειτουργία του το κολυμβητήριο Έδεσσας

Μετά την πολύ πετυχημένη Γιορτή των Δελφινιών το Κολυμβητήριο της Έδεσσας συνεχίζει τη λειτουργία του και τον Οκτώβριο.

Οι παρεμβάσεις που έχουν γίνει για την ενεργειακή βελτίωση της εγκατάστασης, σε συνδυασμό με την αγάπη και την προτίμηση του κόσμου στις υπηρεσίες του Κολυμβητηρίου, μας ωθούν στην επέκταση λειτουργίας του.

Η υλοποίηση του ενταγμένου έργου βελτίωσης του Κολυμβητηρίου, προϋπολογισμού 1.000.000 € περίπου, που θα βελτιώσει κατά πολύ τις εγκαταστάσεις και θα θωρακίσει ενεργειακά το κτήριο θα μας επιτρέψει τη λειτουργία του καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.

Η Πρόεδρος της ΔΗΚΕΔΕ κα Νατάσα Ιατρίδου, δήλωσε σχετικά:

«Προχωράμε με σταθερά βήματα και βελτιώνουμε συνεχώς τις εγκαταστάσεις του Κολυμβητηρίου. Ευχαριστούμε θερμά τον κόσμο της Έδεσσας που ανταποκρίνεται και επιβραβεύει τις υπηρεσίες μας, τις οποίες προσπαθούμε να βελτιώνουμε συνεχώς. Συνεχίζουμε την προσπάθεια».

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *