Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2019

Νίκη για το τμήμα Μίνι 1 του «Μ. Αλεξάνδρου» Γιαννιτσών με αντίπαλο τον «Φίλιππο» Βέροιας

Με νίκη για την πρώτη αγωνιστική μέσα στο κλειστό γυμναστήριο Γιαννιτσών ξεκίνησε το τουρνουά το τμήμα Μίνι 1 του «Μ. Αλεξάνδρου» Γιαννιτσών κερδίζοντας την αντίστοιχα ηλικιακή ομάδα του «Φιλίππου» Βέροιας με σκορ 68-37.

Σε ένα φιλόξενο αλλά και όμορφο αγωνιστικά περιβάλλον οι δύο ομάδες δίνοντας τον καλύτερο τους «εαυτό» κατάφεραν να εντυπωσιάσουν όλους τους παραβρισκόμενους που απόλαυσαν το θέαμα που πρόσφεραν οι μικροί αθλητές.

Σε δηλώσεις του αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής της ομάδας του Μ. Αλεξάνδρου Γιαννιτσών, Δημήτρης Κυριαζής, τόνισε τα εξής: «Συγχαρητήρια στους αθλητές μας αλλά και στους αθλητές του Φιλίππου. Προσπαθούμε με πάρα πολύ δουλεία και προσήλωση να καταφέρουμε τους στόχους μας που δεν είναι άλλοι από τα παιδιά – αθλητές μας να κάνουν όσο πιο σωστά αυτό που αγαπάνε.

Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα του Φιλίππου για την αγωνιστικότητα της καθώς και όλους τους γονείς και φίλους των παιδιών που βρέθηκαν στο κλειστό γυμναστήριο για να παρακολουθήσουν την όμορφη προσπάθεια και των δύο ομάδων,»


Τα δεκάλεπτα: Α:18-26 Β:15-26 Γ:09-12 Δ:10-19


Οι συνθέσεις των ομάδων:


«Μ. Αλέξανδρος» Γιαννιτσών: (Δ. Κυριαζής) Αναστασιάδης Π., Αποστολίδης Π., Βουλγαρίδης Δ., Γεωργιάδης Β., Δέλλιος Ι., Ζαρογουλίδης Κ., Καράμπελας Ν., Καρουλίδης Ι., Κυριακίδης Σ., Κωτσίδης Κ., Λαφαζανίδης Ι., Πάζος Θ., Παπαδόπουλος Κ., Σιψής Κ., Σταμενίτης Σ., τζελέπης Θ., Τσαιρίδης Γ.


«Φίλιππος» Βέροιας : (Χ. Κουρουζίδης) Σταυριανουδάκης Λ., Σταυριανουδάκης Α., Φαρλάκος Κ., Αριστοτέλης Ζ., Παπαδούλος Α., Φάκας Ι., Γιαντσιδιώτης Σ., Βόικας Ι.,Τσιούρτζας Ν.,Λέρος Δ., Κωνσταντής Δ., Γρηγοριάδης Α.


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *