Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2019

Έναρξη Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας στην Αριδαία

Το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας (ΣΔΕ) Αριδαίας παράρτημα του ΣΔΕ Γιαννιτσών καλεί τους υποψηφίους, οι οποίοι έχουν κάνει ήδη αίτηση ως ενδιαφερόμενοι ,την Τρίτη 12 Νοέμβρη και ωρα 15:00 εως 19:00 στο Λύκειο/Γυμνάσιο Εξαπλατάνου για την διενέργεια γνωριμίας/συνέντευξης με τον διευθυντή και τους εκπαιδευτές.

Οι ενδιαφερόμενοι οι οποίοι δεν μπορούν να έλθουν την Τρίτη ας έλθουν την Τετάρτη την ιδια ωρα.
Το σχολείο λειτουργεί για πρώτη φορά και για αυτό (ενώ έχουν λήξει οι εγγραφές) θα γίνονται νέες εγγραφές έως την Παρασκευή 15 Νοέμβρη.

Όσοι έρχονται για εγγραφή/συνέντευξη θα πρέπει υποχρεωτικά να έχουν μαζί τους Ταυτότητα η Διαβατήριο , ΑΦΜ και ΑΜΚΑ(δεν χρειάζονται αποδεικτικά έγγραφά για ΑΦΜ, ΑΜΚΑ αρκεί να είναι σωστά).

Ο διευθυντής ΣΔΕ Γιαννιτσών με παραρτήματα στην Έδεσσα και στην Αριδαία.
Χρήστος Μανδάλτσης 

Πληροφορίες: Τηλέφωνο 2382081010 ώρες 17 00 - 20 30 Δευτέρα έως Παρασκευή

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *