Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2019

Επίσκεψη Δημάρχου και Προέδρου Δ.Σ. Πυλαίας – Χορτιάτη στο Δήμαρχο Αλμωπίας

Την Τετάρτη 30/10/2019 ο Δήμαρχος Αλμπωπίας Χρήστος Μπάτσης υποδέχτηκε τον Δήμαρχο Πυλαίας – Χορτιάτη κ. Ιγνάτιο Καϊτετζίδη και τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου και του ΦΟΔΣΑ κ. Μιχαήλ Γεράνη. 
 
Στη συνάντηση συμμετείχε και ο πρόεδρος του Δ.Σ. του Δήμου μας κ. Βέσκος Δημήτριος.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκαν θέματα όπως η υποψηφιότητα του κ. Καϊτετζίδη για την προεδρία της ΠΕΔΚΜ στις προσεχείς εκλογές του οργάνου και η βελτίωση λειτουργίας των Δήμων, δεδομένης της μεγάλης εμπειρίας του κ. Καϊτετζίδη ο οποίος επανεκλέγεται για 6η συνεχόμενη θητεία. Ακόμα οι δύο ομόλογοι συζήτησαν την προοπτική ευρύτερης συνεργασίας των δύο Δήμων και θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων του κ. Γεράνη.


Κλείνοντας, ο κ. Μπάτσης ευχήθηκε καλή επιτυχία στους δύο άνδρες και παρέλαβε ως δώρο το αναμνηστικό λεύκωμα του Δήμου Πυλαίας – Χορτιάτη.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *