Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2019

Συνάντηση της Δημάρχου Σκύδρας Κατερίνας Ιγνατιάδου με το Δεκαπενταμελές Μαθητικό Συμβούλιο

Εκπροσώπους του Δεκαπενταμελούς Μαθητικού Συμβουλίου του Λυκείου της Σκύδρας υποδέχθηκε στο Δημαρχείο Σκύδρας, την Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2019, η Δήμαρχος Κατερίνα Ιγνατιάδου με τους Αντιδημάρχους: Μαρία Γιακαμόζη, Χαράλαμπο Γεραντίδη, Μιχάλη Μέγα, Γιώργο Σταματέλλο και Κωνσταντίνο Τερζίδη.

Το Δεκαπενταμελές Μαθητικό Συμβούλιο Σκύδρας εκπροσώπησαν οι εξής: Θεόδωρος Καρυπίδης – Πρόεδρος, Ευάγγελος Στεφάνου – Αντιπρόεδρος, Δήμητρα Λεκάκη – Γραμματέας και Νίκη Σπυρίδου – Ταμίας.

Επρόκειτο για την πρώτη συνάντηση του νέου Δεκαπενταμελούς με τη Δημοτική Αρχή Σκύδρας κατά την οποία έγινε η αρχική επαφή και συζήτηση για ζητήματα της μαθητικής κοινότητας, όπως η λειτουργία του σχολείου, η μαθητική εκδρομή των τελειοφοίτων το Δεκέμβριο, η προετοιμασία των μαθητών ενόψει των Πανελλαδικών Εξετάσεων, η ίδρυση ΕΠΑΛ στη Σκύδρα κ.α.

Η Δήμαρχος Σκύδρας εξέφρασε τη μεγάλη της χαρά για τη συνάντησε με τους μαθητές δηλώνοντας ότι πάντα νιώθει ευχάριστα όταν βρίσκεται και συνομιλεί με τη νεολαία μας που είναι η ελπίδα και το μέλλον ώστε ο τόπος μας να ευημερεί και ν΄ανεβαίνει ψηλότερα.

Ευχήθηκε σ΄όλα τα παιδιά υγεία, πρόοδο και επιτυχή αποτελέσματα στις προαγωγικές και στις πανελλαδικές εξετάσεις, όπως επίσης προέτρεψε και συνέστησε να μην πτοούνται, να μην απογοητεύονται, να μην παραιτούνται από τον αγώνα διότι τίποτα δεν μας χαρίζεται αλλά απαιτείται προσπάθεια, συντονισμός και συνεργασία για να λύσουμε τα προβλήματα και να πετύχουμε το σκοπό μας.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *