Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2019

Ευχαριστήριο του Λ. Ο. ΟΙ ΑΛΜΩΠΕΣ: 1989 - 2019 - 30 χρόνια ΑΛΜΩΠΕΣ




Ευχαριστούμε όλο τον κόσμο που ήρθε και μας τίμησε στον ετήσιο χορό μας, όπου και γιορτάσαμε τα 30 χρόνια δραστηριοποίησης μας στο χώρο της Παράδοσης και του Πολιτισμού.
Ευχαριστούμε για την παρουσία τους: το Δήμαρχο Αλμωπίας κο. Χρήστο Μπάτση, τον Αντιδήμαρχο κο. Σέλκο Γιάννη, τον Αντιπρόεδρο των Λουτρών κο. Λιούγα Δημήτρη και τον Πρόεδρο της Κοινότητας Αριδαίας - Υδραίας κο. Ταρασίδη Θεόδωρο. Επίσης ευχαριστούμε τους πρώην Δημάρχους, κο. Χατζηδημητρίου Αθανάσιο, κο. Μπίνο Χρήστο, κο. Ζέρζη Πέτρο, κο. Πασόη Δημήτριο και κο. Μπίνο Δημήτριο για την παρουσία τους στην εκδήλωση.
Ιδιαίτερη ήταν η χαρά μας που είχαμε κοντά μας τους πρώην Προέδρους του Λ.Ο. ΟΙ ΑΛΜΩΠΕΣ κο. Γιουρούκη Σταύρο, κο. Νάνο Σταύρο, κο. Βάκκο Χρήστο και τον επίτιμο Πρόεδρο μας κο Γκλαβάκη Γιάννη.
Τέλος τους Συλλόγους : Χ.Ο. Καβάλας, Χ.Σ. Αγ. Βαρβάρας & Πεντακοσίων Καβάλας, Χ.Σ. Νεάπολης Καβάλας, Χ.Ο. Ξάνθης, Καλαρρύτες Ιωαννίνων, Π.Σ. Ν. Πολυπλατάνου καθώς επίσης και τους συλλόγους των Προμάχων, της Σωσάνδρας , της Δωροθέας, της Φούστανης, του Γαραφείου, της Χρύσας - Τσάκων – Ροδωνιάς ,του Πευκωτού , του Βορεινού, τις Αλησμόνητες Πατρίδες , την Εύξεινο Λέσχη και τις γυναίκες της Όρμας.

Παρακάτω δημοσιεύουμε τους λαχνούς που δεν βρέθηκαν στην κλήρωση στις 14/12/2019 και τα αντίστοιχα δώρα:

Νο 426- Έκπτωση 20% από τον Πολιτικό Μηχανικό κο. Τσίμα Αλέξανδρο

Νο 777- Μια διανυκτέρευση από το Ξενοδοχείο ΕΔΕΜ

Νο 585- Ένα γεύμα 4 ατόμων από το εστιατόριο ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ

Νο 1752- Ένα σετ περιποίησης προσώπου από το φαρμακείο Καλτσά- Σιγγέρη

Νο 781- Μία βαλίτσα από το βιβλιοπωλείο ΣΥΜΒΟΛΗ

Νο 1158- 20 λίτρα λάδι μηχανής από το πρατήριο Τσόκας Πέτρος – Τσόκα Ελένη

Νο 1663- Ένα μασάζ από το φυσιοθεραπευτή Άλκη Πανταζή

Νο 257- Μια δωροεπιταγή με έκπτωση 20% από το κατάστημα ADMIRAL

Νο 112- Μια μπούζα από τη Φθηνή Αγορά Αλμωπίας

Νο 563 – Μια δωροεπιταγή από το ανθοπωλείο της κας Αμπάρη Αναστασίας

Νο 1090- Ένα βιβλίο από το βιβλιοπωλείο Τοξίδου Ελένη

Οι τυχεροί μπορούν να παραλάβουν τα δώρα τους από τα γραφεία του Συλλόγου την Τέταρτη 18 Δεκεμβρίου 2019 από τις 19:00 έως τις 21:00 και την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2019 από τις 18:00 έως τις 22:00.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *