Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2019

Ίκαρος Έδεσσας: Με νίκη συνέχισαν όλα τα τμήματα του συλλόγου

ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ - ΠΑΣ ΙΚΑΡΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ 0-3

Πρεμιέρα για τη γυναικεία ομάδα του Ίκαρου Έδεσσας στα σαλόνια της Β Εθνικής. Την Κυριακή στο κλειστό γυμναστήριο της Αλεξάνδρειας οι γυναίκες του Ίκαρου αντιμετώπισαν την ομάδα του ΓΑΣ Αλεξάνδρειας για το πρωτάθλημα της Β Εθνικής Γυναικών. Σε ένα κατάμεστο, γήπεδο κυρίως από φιλάθλους της τοπικής ομάδας, πραγματοποιήθηκε μια πολύ όμορφη και συναρπαστική αναμέτρηση από δυο καλές ομάδες. Από τη μία η ομάδα της Αλεξάνδρειας που για φέτος έθεσε ψηλά τον πήχη, μιας και πέρσι αγωνίζονταν σε αυτή την κατηγορία, γι’ αυτό και ενισχύθηκε με την προσθήκη τριών αθλητριών που αγωνίζονταν σε εθνικές κατηγορίες, δηλαδή με εμπειρία και παραστάσεις από δυνατότερα πρωταθλήματα. Από την άλλη η ομάδα της Έδεσσας είναι η νεοφώτιστη στην κατηγορία, διαγράφοντας όμως στην περσινή αγωνιστική περίοδο μια φανταστική αήττητη πορεία.

Το παιχνίδι είχε πάθος, θεαματικές και σε διάρκεια φάσεις, με τις δυο ομάδες να παρουσιάζουν θετική εικόνα μέσα στο παρκέ.

Τα κορίτσια του Ίκαρου είχαν το κάτι παραπάνω σε σχέση με τις αντιπάλους της, είχαν μεγαλύτερη διάρκεια και συνοχή στο παιχνίδι τους και στα κρίσιμα σημεία ήταν πιο αποτελεσματικές. Η σοβαρότητα, η σταθερότητα καθώς επίσης και το γεγονός ότι δεν επηρεάστηκαν από την πίεση της κερκίδας, ήταν στοιχεία που έκριναν την αναμέτρηση.

Από αγωνιστική πλευρά και τα δύο πρώτα σετ ήταν αμφίρροπα και θεαματικά με φάσεις διαρκείας και με εναλλαγές στη διακύμανση του σκορ. Στο πρώτο και στο δεύτερο σετ οι γυναίκες του Ίκαρου κατάφεραν να τα κερδίσουν με 23-25 και 19-25. Στο τρίτο σετ οι γυναίκες της Αλεξάνδρειας με δύσκολο σέρβις κατάφεραν να προηγηθούν με 21-13 και όλα έδειχναν ότι θα πάμε και για τέταρτο σετ. Τα κορίτσια της Έδεσσας αφυπνίστηκαν και κατάφεραν να ισοφαρίσουν και τελικά να κερδίσουν το σετ με 22-25 κάνοντας ένα σερί 1-12 σε πόντους. Αξίζουν συγχαρητήρια και στις δυο ομάδες για την αγωνιστική τους εικόνα.

Η σύνθεση της ομάδας γυναικών του Ίκαρου Έδεσσας(Ρέτζιου Ευτυχία) : Θεοδώρου Αφροδίτη, Χρήστου Νίκη, Παπαδοπούλου Φωτεινή, Μαλελή Δήμητρα, Γκοτζαμάνη Αλίκη, Πορτοκαλίδου Σοφία, Γκέντση Μαρία, Ρέτζιου Άννα, Καλέιτση Ευαγγελία, Μποζίνη Αθηνά, Κατσαμάρη Ραφαέλα, Σταυρίδου Αικατερίνη, Τοτίδου Αικατερίνη, Παπαγιάννη Ανδρονίκη.


ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Φ.Ο.ΑΡΙΔΑΙΑΣ-ΠΑΣ ΙΚΑΡΟΥ ΕΔΕΣΣΑΣ 0-3

Οι Κορασίδες συνέχισαν τα θετικά αποτελέσματα κερδίζοντας αυτή τη φορά το Φ.Ο.Α. στο ΔΑΚ Αριδαίας. Παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των κοριτσιών του ΦΟΑ το σκορ μαρτυρά τη διαφορά δυναμικότητας των ομάδων (25-04, 25-07 και 25-03). Το κάθε σετ ήταν ένας μονόλογος με ένα πρωταγωνιστή και αυτός δεν ήταν παρά η ομάδα του Ίκαρου Έδεσσας. Το παιχνίδι αυτό ήταν μια ευκαιρία για τις μικρότερες αθλήτριες, για να πάρουν χρόνο συμμετοχής, γι’ αυτό και το Προπονητικό τιμ του Ίκαρου προχώρησε σε πολλές αλλαγές. Για το παραπάνω παιχνίδι δε θα μπορούσαμε να αναφέρουμε τίποτα άλλο, γιατί από τέτοια ματς δε μπορείς να βγάλεις και πολλά συμπεράσματα. Το γεγονός που θα πρέπει να αναφερθεί για το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι η ακαταλληλότητα του αγωνιστικού χώρου λόγου του ψύχους και των βρόχινων νερών που υπήρχαν σε αυτόν.

Η σύνθεση της ομάδας κορασίδων του Ίκαρου Έδεσσας : Βιτουλαδίτου Χρ., Βιτουλαδίτου Φωτ., Καλέιτση Ευαγ., Μποζίνη Αθ., Κατσαμάρη Ραφ., Παπαγιάννη Ανδ., Σταυρίδου Αικ., Τοτίδου Αικ., Μάινου Σοφ., Αναγνωστοπούλου Χαρ., Κυβελίδου Αθ., Μάινου Ελ.


ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΠΑΣ ΙΚΑΡΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ – ΑΙΑΝΤAΣ ΚΙΛΚΙΣ 3-1

Άλλη μια νίκη εντός έδρας πέτυχαν οι Παγκορασίδες του Ίκαρου Έδεσσας την Κυριακή στο κλειστό γυμναστήριο της Έδεσσας, με 3-0 σετ. Αυτή τη φορά αντιμετώπισαν την πολύ καλή ομάδα του Αίαντα Κιλκίς.

Στο πρώτο σετ οι φιλοξενούμενες μπήκαν με αποφασιστικότητα, εκμεταλλεύτηκαν τη χαλαρότητα των γηπεδούχων και κατάφεραν να το κερδίσουν με 21-25.

Οι γηπεδούχες αντέδρασαν στην συνέχεια και επικρατήσαν στα επόμενα τρία σετ(25-17, 25-18, 28-26. Το παιχνίδι είχε πάθος, θεαματικές και σε διάρκεια φάσεις, με τις δυο ομάδες να παρουσιάζουν θετική εικόνα μέσα στο παρκέ. Το τέταρτο σετ ήταν και το πιο συναρπαστικό, αφού οι Εδεσσαίες αν και βρεθήκανε να προηγούνται με 24-17, ισοφαρίστηκαν σε 24-24 και τελικά το κέρδισαν με 28-26.

Η σύνθεση της ομάδας παγκορασίδων του Ίκαρου Έδεσσας : Τοτίδου Ακ, Ρουδίντση Χρ, Παπαζαχαρίου Ε, Τύμη Μ, Κυβελίδου Αθ, Οικονόμου Αν, Κιάιτση Αν, Μουντζουγιάννη Δι, Μάινου Ελ, Καρτσώλη Ελ, Μούσιου Ι, Ντόιτσε Εμ, Ιωαννίδη Μαρ., Ούτα Αν.)





0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *