Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2019

Ένα όνειρο αρχίζει να γίνεται πράξη - Μουσικό Σχολείο Γιαννιτσών!

Με μεγάλη χαρά ενημερωθήκαμε για την με αριθμό πρωτ. 198462/Α2/13-12-2019 Απόφαση του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων η οποία εγκρίνει το κτηριολογικό πρόγραμμα του Μουσικού Σχολείου Γιαννιτσών, δυναμικότητας διακοσίων (200) μαθητών/τριών Γυμνασίου και εκατό (100) μαθητών/τριών Λυκείου.

Μετά από είκοσι και πλέον χρόνια στέγασης σε κοντέινερ, επιτέλους τα Γιαννιτσά, η Πέλλα θα αποκτήσουν ένα σχολείο που τους αξίζει.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας για την απόφαση αυτή, καθώς και όλους του φορείς που συνέβαλλαν στην ικανοποίηση του δίκαιου αυτού αιτήματος.
Οι δύο σύλλογοι θέλουμε ιδιαίτερα να ευχαριστήσουμε την Γενική Γραμματέα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, κ. Αναστασία Γκίκα για την θετική στάση που είχε για το θέμα αυτό, στη συνάντηση που είχαμε μαζί της στις 3 Δεκεμβρίου 2019.

Αυτές οι αποφάσεις μας γεμίζουν χαρά και αισιοδοξία όχι μόνο για τις μέχρι τώρα προσπάθειες όλων των εμπλεκομένων αλλά και για τον συνεχή αγώνα για καλύτερη δημόσια εκπαίδευση και καλύτερα σχολεία.

Ο Αγώνας όχι μόνο δικαιώνεται αλλά και συνεχίζεται …

Δείτε ΕΔΩ την σχετική απόφαση: « Έγκριση κτηριολογικού προγράμματος Μουσικού Σχολείου με Λυκειακές τάξεις Γιαννιτσών του Δήμου Πέλλας Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας »
 

Ο Πρόεδρος της Β΄ΕΛΜΕ Πέλλας Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εκπ/κων 

Σουκιούρογλου Ιωάννης Α/θμιας Εκπ/σης Γιαννιτσών

Διαμαντόπουλος Ηλίας

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *