Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2020

Σαββατοκύριακο με πλήρη αγωνιστική δραστηριότητα για τα τμήματα basketball του «Μ. Αλεξάνδρου» Γιαννιτσών

Ένα ακόμη Σαββατοκύριακο πλήρες σε αγωνιστικές δραστηριότητες περιμένει τα αγωνιστικά τμήματα αλλά και τα τμήματα των ακαδημιών του «Μ. Αλεξάνδρου» Γιαννιτσών που συνεχίζουν με αμείωτο ενδιαφέρον τις αθλητικές τους υποχρεώσεις.

 




Το πρώτο τμήμα Μίνι (γεννηθέντες το 2005) του συλλόγου «ανοίγει την αυλαία» των αγώνων το Σάββατο 04/01/2020 και ώρα 11:00, στο κλειστό γυμναστήριο των Γιαννιτσών, όπου θα συναντηθεί με την ομάδα των «Ικάρων» για το Τουρνουά «Μίνι» της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.Μ.


Το Ανδρικό τμήμα συνεχίζει τις αγωνιστικές δράσεις του συλλόγου αφού το απόγευμα της ίδιας μέρας (Σάββατο 04/01/2020) και ώρα 18:00 θα υποδεχθεί την ομάδα του «Σκυδραϊκού» στο κλειστό γυμναστήριο των Γιαννιτσών για το πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.Μ. 

Την αυλαία των αγωνιστικών υποχρεώσεων θα κλείσει το παιδικό τμήμα του «Μ. Αλεξάνδρου» αφού την Κυριακή 05/01/2020 και ώρα 10:00 υποδέχεται και αυτό στο κλειστό γυμναστήριο Γιαννιτσών την αντίστοιχη ηλικιακά ομάδα της «Κουπα» Κιλκίς

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *