Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2020

Κοπή Βασιλόπιτας στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως Έδεσσας

Την Πέμπτη 2 Ιανουαρίου στις 6:00 μ.μ. πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη κοπή της Βασιλόπιτας στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως, στην Έδεσσα. 
 
Στην κατάμεστη αίθουσα ήταν παρόντες: ο Δήμαρχος Εδέσσης κ. Δημήτριος Γιάννου, ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Ιορδάνης Τζαμτζής και η βουλευτής κ. Θεοδώρα Τζάκρη. Μετά την τελετή της ευλογήσεως της Βασιλόπιτας από τον Σεβασμιώτατο η χορωδία της ενορίας Αγίου Δημητρίου Εδέσσης τραγούδησε επίκαιρα άσματα υπό την διεύθυνση του κ. Αβεσσαλώμ Κιζιρίδη.

Την εκδήλωση έκλεισε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κ. Ιωήλ με ευχαριστίες και ευχές για το νέο έτος.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *