Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2020

Ενημέρωση των μαθητών του 1ου ΓΕΛ Γιαννιτσών για τον κορωνοϊό μετά τις χθεσινές κινητοποιήσεις

Στο 1ο ΓΕΛ Γιαννιτσών βρίσκεται από το πρωί η Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας ΠΕ Πέλλας, 
 
Ελένη Καραντώνη, η οποία πραγματοποιεί μια αναλυτική ενημέρωση των μαθητών της Α΄ και της Β’ τάξης του σχολείου για τον covid19, μετά την προχθεσινή εσπευσμένη επιστροφή των συμμαθητών τους της Γ’ Τάξης από την πενταήμερη εκδρομή τους στην Ιταλία.

Οι μαθητές του 1ου Λυκείου Γιαννιτσών ύστερα από την επιστροφή των συμμαθητών τους της Γ΄ Λυκείου από την εκδρομή την Τρίτη το βράδυ, ανήσυχοι από την εξάπλωση του ιού και τα κρούσματα που σημειώθηκαν στην Ιταλία, προχώρησαν χθες σε κατάληψη και έκλεισαν με κάδους την είσοδο του σχολείου τους με αποτέλεσμα να μην γίνουν μαθήματα. 

Να σημειωθεί ότι το βράδυ της Τρίτης από την Διεύθυνση Υγείας Πέλλας έγινε ενημέρωση των μαθητών που μόλις είχαν επιστρέψει από την Ιταλία.




απο το karatzova.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *