Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2020

Οι Αμπελουργοί Οινολόγοι του ΙΕΚ Αριδαίας στο Κτήμα Γεροβασιλείου [ΕΙΚΟΝΕΣ]

Το πρώτο Τμήμα Αμπελουργίας-Οινολογίας του ΙΕΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣ μπαίνει στο τελικό στάδιο σπουδών και ήδη έχει γνωρίσει από κοντά μερικά από τα πιο αξιόλογα Κτήματα και τους Οινοπαραγωγούς της χώρας.

Αυτή την φορά ήταν η σειρά για το υπέροχο Κτήμα Γεροβασιλείου και τα 710 στρέμματα στην Επανομή της Θεσσαλονίκης.

Η επίσκεψη περιλάμβανε περιήγηση στον αμπελώνα του κτήματος, ξενάγηση στους χώρους της παραγωγής, της εμφιάλωσης, της παλαίωσης και του Μουσείου Οίνου και γευστική δοκιμή επιλεγμένων κρασιών του κτήματος.

Το κλίμα της περιοχής της Επανομής χαρακτηρίζεται μεσογειακό, με ήπιους χειμώνες και θερμά καλοκαίρια, που μετριάζονται από τις θαλάσσιες αύρες.Από εκεί προέρχονται οίνοι που όλοι έχουμε γευθεί.

Ποιος δεν έχει δοκιμάσει τη Μαλαγουζιά ή τον Ερυθρό του Γεροβασιλείου;

Μια ακόμη καταπληκτική εμπειρία γνώσης και γεύσεων για τους Αμπελουργούς Οινολόγους μας.

Ευχαριστούμε θερμά τη Διεύθυνση του Κτήματος Γεροβασιλείου για την ξενάγηση και τη ζεστή φιλοξενία αλλά και την εκπαιδεύτριά μας κ. Ρογκότη που οργάνωσε και συντόνισε την εκπαιδευτική επίσκεψη.


Με εκτίμηση
Ο Διευθυντής του ΙΕΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣ
Γιόρτσος Α. Γεώργιος










0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *