Σάββατο 28 Μαρτίου 2020

29 οι νεκροί στην Ελλάδα - Κατέληξε ηλικιωμένος στην Καστοριά

Ενας άνδρας 89 ετών από την Καστοριά κατέληξε τα ξημερώματα του θανάτου από κορωνοϊό.


Ετσι, τα θύματα πλέον στη χώρα μας από την φονική πανδημία ανέρχονται σε 29.

Σύμφωνα με τον αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς, ο άνδρας έπασχε από σοβαρά υποκείμενα νοσήματα, συγκεκριμένα ήταν νεφροπαθής και υποβάλλονταν σε αιμοκάθαρση. Είναι το τέταρτο θύμα του κορωνοϊού στην πόλη της Καστοριάς.

Οπως είπε ο αντιπεριφερειάρχης στον ΣΚΑΪ υπάρχουν 25 συμπολίτες του σε νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης και 14 σε νοσοκομείο της Καστοριάς.

Χθες, ο Σωτήρης Τσιόδρας είχε ανακοινώσει 28 νεκρούς και 74 νέα κρούσματα. με το το σύνολο των κρουσμάτων στη χώρα μας να ανέρχεται πλέον στα 966. Σε ΜΕΘ νοσηλεύονται διασωλημένοι 65 ενώ 52 ασθενείς έλαβαν εξιτήριο.
 
 
 
Πηγή: iefimerida.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *