Σάββατο 28 Μαρτίου 2020

Δήλωση Λάκη Βασιλειάδη για την οριστική λύση στο θέμα της Ομάδας Παραγωγών "Αθηνά"

Οριστικό τέλος σε μια υπόθεση που είχε ταλαιπωρήσει άδικα περίπου 1200 συμπολίτες μας παραγωγούς, μέλη της Ομάδας Παραγωγών "Αθηνά". Η ΑΑΔΕ απέστειλε οδηγία προς τις ΔΟΥ, σύμφωνα με την οποία ενημερώνονται για τη διαδικασία διευθέτησης των υποθέσεων των ενδιαφερομένων.

Με αφορμή τη θετική αυτή εξέλιξη, ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας Λάκης Βασιλειάδης δήλωσε:

«Από την πρώτη μέρα, το Υπουργείο Οικονομικών και ο αρμόδιος Υφυπουργός, Απόστολος Βεσυρόπουλος, έδειξε έντονο ενδιαφέρον για την υπόθεση και τελικώς έδωσε τη λύση. Κλείνει έτσι ένα κεφάλαιο που απασχόλησε πολλά χρόνια τον αγροτικό κόσμο της Πέλλας.

Οι συντονισμένες ενέργειες της κοινωνίας των πολιτών αλλά και συναδέλφων Βουλευτών επί πολλά έτη, απέφεραν καρπούς και μας δείχνουν σήμερα ότι οργανωμένα και με ομοψυχία μπορούμε να υπερασπιστούμε καλύτερα τους πολίτες, να διεκδικήσουμε αποτελεσματικά για την Πέλλα και να συμβάλουμε στην ανάπτυξη του τόπου.»

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *