Δευτέρα 16 Μαρτίου 2020

Κλείσιμο εμπορικών καταστημάτων Θεσσαλονίκης έως 31 Μαρτίου


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΕΩΣ ΤΙΣ 31 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020



Έχοντας πλήρη συναίσθηση της κρισιμότητας της κατάστασης που επικρατεί λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης προτείνει την παράταση του κλεισίματος των εμπορικών καταστημάτων της πόλης μας, έως το τέλος Μαρτίου 2020.

Εάν εξαπλωθεί ο ιός, τότε η κατάσταση θα είναι ανεξέλεγκτη και το ελληνικό σύστημα υγείας δεν θα μπορέσει να ανταπεξέλθει στις συνθήκες που θα ακολουθήσουν σε αυτή την περίπτωση.

Οφείλουμε να προσαρμοστούμε στα νέα δεδομένα, όπως μας προτρέπει η Κυβέρνηση, για να διευκολύνουμε το έργο όλων αυτών που κάνουν μια τεράστια προσπάθεια για την μη εξάπλωση του συγκεκριμένου ιού.



ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ.



Το «ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ» αφορά όλους μας, για να βοηθήσουμε αυτούς που αγωνίζονται καθημερινά για τη διάσωσή μας.

Με αίσθημα ευθύνης ζητούμε από τις εμπορικές επιχειρήσεις να ανταποκριθούν στην παραπάνω πρόταση και να παραμείνουν κλειστές έως τις 31 Μαρτίου 2020.

Ανάλογα με τις εξελίξεις, θα υπάρξει στο μέλλον σχετική ενημέρωση.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *