Δευτέρα 16 Μαρτίου 2020

Κλείσιμο καταστημάτων λιανικού εμπορίου στην Αλμωπία

ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ  -  ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΟΣ  &  ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ   ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΑΡΙΔΑΙΑΣ

ΑΡΙΔΑΙΑ 16-3-2020


   Ο Εμπορικός Βιοτεχνικός & Επαγγελματικός Σύλλογος Αριδαίας, σε συνεννόηση με τους υπόλοιπους εμπορικούς  συλλόγους  του Νομού, αποφάσισε το κλείσιμο των καταστημάτων λιανικού εμπορίου στην Αλμωπία μέχρι την Πέμπτη 19-3-2020.

   Οφείλουμε  όλοι μας να δείξουμε υπευθυνότητα, για να προστατέψουμε την υγεία των οικογενειών μας, των εργαζομένων, αλλά και των πελατών μας.

   Επί πλέον καλούμε την κυβέρνηση να πάρει άμεσα απόφαση για το καθολικό κλείσιμο όλων των καταστημάτων λιανικού εμπορίου και η απόφαση αυτή να συνοδεύεται από μέτρα στήριξης των επιχειρήσεων.

  




ΓΙΑ   ΤΟ   Δ.Σ.


Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                           Ο   Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ




ΚΟΤΣΙΔΗΣ  ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ                                               ΓΚΛΑΒΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *