Τρίτη 24 Μαρτίου 2020

Επίσημο: Αναβλήθηκαν οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Τόκυο

Τη μετάθεση των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκυο για το καλοκαίρι του 2021 ανακοίνωσε η ΔΟΕ.

Τη μετάθεση των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκυο για το καλοκαίρι του 2021 αποφάσισαν ο πρωθυπουργός της Ιαπωνίας, Σίνζο Αμπέ, με τον πρόεδρο της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής, Τόμας Μπαχ.

Τις τελευταίες μέρες άλλωστε ολοένα αυξάνονταν οι χώρες που είχαν δηλώσει την άρνησή τους να στείλουν τους αθλητές τους στο Τόκυο, λόγω φυσικά της πανδημίας του κορωνοϊού. Ακόμη εξάλλου κι αν έχει υποχωρήσει η εξάπλωση του ιού το καλοκαίρι, είναι δεδομένο πως η προετοιμασία των αθλητών όλο αυτό το διάστημα θα γινόταν μετ' εμποδίων και σίγουρα βάζοντας σε κίνδυνο την υγεία των αθλητών που αναγκαστικά θα ήταν εκτεθειμένοι.

Μετά τις δηλώσεις του Ιάπωνα πρωθυπουργού, ακολούθησε και η επίσημη τοποθέτηση από της ΔΟΕ, που έκανε γνωστό ότι οι Ολυμπιακοί Αγώνες του 2020 αναβάλλονται, πλην όμως δεν πρόκειται να διεξαχθούν μετά το καλοκαίρι του 2021.

Παράλληλα η συμφωνία της ΔΟΕ με την ιαπωνική κυβέρνηση αναφέρει ότι δεν πρόκειται να αλλάξει η ονομασία "Ολυμπιακοί Αγώνες 2020". απο το sdna.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *