Τρίτη 3 Μαρτίου 2020

Ημίγυμνη γυναίκα βρέθηκε νεκρή έξω από σχολείο στη Βέροια

Νεκρή εντοπίστηκε γυναίκα 44 ετών, κάτοικος Βέροιας, το πρωί της Τρίτης 3 Μαρτίου 2020, επί της οδού 25ης Μαρτίου απέναντι από το 6ο Γυμνάσιο Βέροιας.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του InVeria.gr, το πτώμα της γυναίκας βρισκόταν εκτός δρόμου και ήταν χωρίς ρούχα (μόνο με εσώρουχα), ενώ το κεφάλι της ήταν καλυμμένο με μια μπλούζα. Δεν είχε κάποια εμφανή εξωτερικά τραύματα που να υποδηλώνουν θάνατο συνεπεία αυτών.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ προκειμένου να παραλάβει τη σορό, ενώ υπήρξε ιδιαίτερη μέριμνα ώστε να μη δουν τα παιδιά του 6ου Γυμνασίου το θέαμα, καθώς εκείνη την ώρα προσέρχονταν στο σχολείο τους.

Φως στα αίτια του θανάτου αναμένεται να δώσει η ιατροδικαστική εξέταση.





απο το inveria.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *