Σάββατο 18 Απριλίου 2020

Συνεχίζονται οι δράσεις με την παροχή υγειονομικού υλικού από την ΠΕ Πέλλας σε τοπικούς φορείς Παροχή υλικών στον Ιατρικό Σύλλογο Πέλλας

Η Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας, συμμετέχοντας ενεργά στην υλοποίηση του προγράμματος αντιμετώπισης της πανδημίας του κορωνοïού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, προχώρησε στην παροχή υγειονομικού υλικού και ειδών ατομικής προστασίας προς τα μέλη του Ιατρικού Συλλόγου Πέλλας. Η διάθεση των υλικών έγινε από τον Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας κ. Δάνη Τζαμτζή στον Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου κ. Στυλιανό Καλούδη, για τους 200 και πλέον ιατρούς-μέλη του Συλλόγου.

Παραδόθηκαν 9.000 χειρουργικές μάσκες, 15.000 γάντια νιτριλίου και ικανό αριθμό αντισηπτικών και κρεμοσάπουνων.

Σε σχετική δήλωσή του ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Δάνης Τζαμτζής αναφέρει: «Εργαζόμαστε όλοι μας εντατικά για το σταμάτημα της πανδημίας. Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, υπό τον συντονισμό του Περιφερειάρχη κ. Απόστολου Τζιτζικώστα πρωτοστατεί στον δύσκολο αγώνα, με πολλές διαφορετικές δράσεις με στόχο στην ασφάλεια όλων των πολιτών και με ιδιαίτερη έμφαση σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες. Οι άνθρωποι που δίνουν τη μάχη με τον κορωνοïό στους χώρους της υγείας είναι σημαντικό να νιώθουν ότι παραμένουμε δίπλα τους, αρωγοί στην προσπάθειά τους. Με την ευκαιρία, εύχομαι υγεία, αγάπη και ειρήνη στον κόσμο για την περίοδο του Πάσχα, με ψυχικές και σωματικές αντοχές, περιμένοντας τις καλύτερες μέρες, οι οποίες θα έρθουν για όλους μας».0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *