Σάββατο 18 Απριλίου 2020

Kοινωνία σε Kίνηση Έδεσσας: "Οι άλλοι είναι ο παράδεισος μου, η ανάσταση μου"

Αγαπητές συνδημότισσες και συνδημότες μας,

Η "ΚΟΙΝΩΝΙΑ σε ΚΙΝΗΣΗ" εκφράζει την πεποίθησή της πως η πνευματική σημασία της Μεγάλης Εβδομάδας και της Ανάστασης θα είναι και φέτος εξίσου δυνατή παρά την πρωτοφανή δύσκολη συγκυρία για τον κόσμο, τη χώρα και όλους εμάς.

Ευχόμαστε χρόνια πολλά και καλή Ανάσταση με υγεία, δύναμη, αλληλεγγύη και κοινωνική δικαιοσύνη. Το μήνυμα της γιορτής του Πάσχα, πάνω απ’ όλα αποτελεί μήνυμα ελπίδας και αγάπης προς το συνάνθρωπο. Αξίες διαχρονικές και όλο πιο επίκαιρες.

Ο συμβολισμός της μεγαλύτερης γιορτής της Χριστιανοσύνης, μας διδάσκει πως όσο σκληρά κι εάν δοκιμαζόμαστε, με δύναμη, αλτρουισμό, πίστη, αγώνα και αισιοδοξία, θα βρούμε τη διέξοδο από τη δεινή αυτή για όλους μας δοκιμασία.

Καλή Ανάσταση, είθε η άνοιξη να φτάσει στις καρδιές όλων μας.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΕ ΚΙΝΗΣΗ


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *