Κυριακή 3 Μαΐου 2020

Κίνηση συνειδητοποιημένων πολιτών Αλμωπίας: "Προς αφύπνιση των πολιτών του Δήμου Αλμωπίας"

Ως υπερασπιστές της πολιτικής ορθότητας, του ορθού λόγου και εν γένει των πράξεων , θεωρούμε χρέος μας να παρεμβαίνουμε , καταθέτοντας τις απόψεις μας , βάζοντας ερωτήματα και προτείνοντας λύσεις .


Αναρωτιόμαστε όμως σε κάθε περίπτωση , ποιος θα είναι τελικά αυτός που θα εφαρμόσει τις λύσεις , από τη στιγμή που ο σημερινός Δήμαρχος του Δήμου Αλμωπίας και οι ειδικοί συνεργάτες του , αποδεικνύουν καθημερινά πως δεν είναι σε θέση ούτε καν να συντάξουν σωστά ένα έγγραφο !

Με την σημερινή μας ανακοίνωση θα θέλαμε να θέσουμε ένα ερώτημα προς την κ Μελίτα. Την μόρφωση , την παιδεία και την αντίληψη , τις ορίζουν θεωρητικά τα πτυχία και οι διακρίσεις, πρακτικά όμως τις ορίζουν τα γεγονότα και οι πράξεις . Σας παραθέτουμε τα λόγια του Μέγα Αλέξανδρου "δεν φοβάμαι έναν στρατό λεόντων με ένα πρόβατο για αρχηγό , αλλά φοβάμαι έναν στρατό προβάτων με έναν λέοντα για αρχηγό".


Τι δεν έχετε καταλάβει ακόμα κ συνεχίζετε να υπερασπίζεστε την λάθος επιλογή σας?




ΑΡΙΔΑΙΑ 03/05/2020

ΚΙΝΗΣΗ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *