Τρίτη 14 Ιουλίου 2020

Βελτιώσεις στο Αθλητικό Κέντρο Έδεσσας

Συνεχείς βελτιώσεις πραγματοποιούνται στις εγκαταστάσεις του νέου Αθλητικού Κέντρου της Έδεσσας. Συγκεκριμένα, αναμορφώθηκε και το τρίτο γήπεδο τένις για τους λάτρεις του αθλήματος, ενώ ανακαινίστηκε το γήπεδο μπάσκετ.

Ο χώρος είναι μία πραγματική όαση δροσιάς και φιλοξενεί κάθε μέρα πολλούς αθλούμενους στο ποδόσφαιρο, το μπάσκετ, το τένις, αλλά και όσους θέλουν να τρέξουν ή να περπατήσουν στη σκιά των δέντρων της περιοχής. Η μετάβαση μπορεί να γίνει με αυτοκίνητο από τον κεντρικό δρόμο, αλλά και με τα πόδια ή ποδήλατο από την παραποτάμια διαδρομή που έχει διαμορφωθεί ξεκινώντας από τη Βυζαντινή γέφυρα και καταλήγοντας στο Αθλητικό Κέντρο.

Παράλληλα, συνεχίζονται οι εργασίες διαμόρφωσης του νέου γηπέδου, χωρίς όμως να ενοχλούν τους αθλούμενους, καθώς πραγματοποιούνται στο άκρο του Αθλητικού Κέντρου και δεν επηρεάζουν τις υπόλοιπες δραστηριότητες.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *