Τρίτη 14 Ιουλίου 2020

Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις στο θέατρο της Γαβαλιώτισσας στην Έδεσσα

Το ανοιχτό θέατρο της Γαβαλιώτισσας στην Έδεσσα φιλοξενεί και το φετινό καλοκαίρι πολλές και σημαντικές εκδηλώσεις, με στόχο την πολιτιστική ανάπτυξη και την ψυχαγωγία των κατοίκων της πόλης και της ευρύτερης περιοχής.

Οι εκδηλώσεις στο θέατρο της Γαβαλιώτισσας συνεχίζονται την Τετάρτη, 15 Ιουλίου, στις 21:00, με τον κορυφαίο Έλληνα μάγο SANKARA και την ομάδα του, που θα παρουσιάσουν το νέο τους show με τίτλο “Magic Inside”.

Ένα show στο οποίο η μαγεία αποκτά νόημα, καθώς στο “Magic Inside” όλα ακροβατούν ανάμεσα στο ρεαλισμό και στην ψευδαίσθηση, κόντρα στους νόμους της φυσικής και της λογικής.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *