Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2021

Ξεχωριστή εθελοντική δράση μαθητών του ΕΕΕΕΚ Αριδαίας


Την Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2021 οι μαθητές του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής ΕΚαίδευσης (Ε.Ε.Ε.ΕΚ.) Αριδαίας, συνοδευόμενοι από τους καθηγητές τους, πραγματοποίησαν μια ξεχωριστή εθελοντική δράση καθαρισμού του πάρκου και της παιδικής χαράς, που βρίσκεται στο χώρο του Κέντρου Υγεία Αριδαίας.

Εξοπλισμένοι με γάντια και σακούλες απορριμμάτων, αλλά και με πολύ ενέργεια και διάθεση, καθάρισαν τον περιβάλλοντα χώρο του πάρκου, στέλνοντας με αυτή την πρωτοβουλία τους ένα δυνατό μήνυμα για την ευαισθητοποίηση της τοπικής κοινωνίας, σε θέματα προστασίας και καθαριότητας του περιβάλλοντος.

Στο τέλος οι μαθητές μας ήταν απόλυτα ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα και έδωσαν την υπόσχεση ότι θα η δράση αυτή θα επαναληφθεί πιο οργανωμένα, με τη συμμετοχή περισσότερων σχολείων και μαθητών.


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *