Σάββατο 30 Ιουλίου 2022

Εγκρίσεις έργων 3,2 εκ ευρώ για την πόλη της Αριδαίας


Συνεδρίασε το πρωί της Παρασκευής η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Αλμωπίας. Ανάμεσα στα θέματα που ήρθαν προς ψήφιση στην συνεδρίαση ήταν η έγκριση χρηματοδότησης ύψους 3,2 εκ ευρώ για την πόλη της Αριδαίας.

Η δημοτική αρχή Αλμωπίας σχεδίασε την ανάπλαση της εισόδου της πόλης της Αριδαίας (είσοδος Εξαπλατάνου), μια μελέτη που αναμένεται να αλλάξει ριζικά την είσοδο της πόλης. Παράλληλα σύντομα θα προχωρήσει και η μελέτη για την αναδιαμόρφωση χώρων αναψυχής παιδιών και εφήβων με την δημιουργία του πάρκου στην εκκλησία του Αγίου Αντωνίου.

Ο Δήμαρχος Αλμωπίας Χρήστος Μπάτσης σε σύντομη δήλωση του αναφέρει:

«Παρά τα δύο χρόνια πανδημίας η δημοτική μας αρχή κατάφερε και εξασφάλισε 3,2 εκ ευρώ για την ανάπλαση και αναδιαμόρφωση κοινόχρηστων χώρων της Αριδαίας. Υλοποιούμε σταδιακά το πρόγραμμα μας και εξασφαλίζουμε χρήματα για παρεμβάσεις που θα βελτιώσουν την αισθητική εικόνα της Αριδαίας. Συνεχίζουμε με προτάσεις και σχέδιο για την δημιουργία υποδομών που θα βελτιώσουν την καθημερινότητα των πολιτών»


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *