Σάββατο 30 Ιουλίου 2022

Συνεχίζεται η υλοποίηση του τεχνικού προγράμματος του Δήμου Αλμωπίας


Ασφαλτοστρώσεις έγιναν χθες και σήμερα στον Αρχάγγελο Αλμωπίας. Συγκεκριμένα τις δύο τελευταίες ημέρες έγινε Ασφαλτόστρωση σε δρόμους του Αρχαγγέλου, οι οποίοι ήταν χωματόδρομοι.

Ο Δήμαρχος Αλμωπίας Χρήστος Μπάτσης μαζί με τον Αντιδήμαρχο τεχνικής υπηρεσίας Γιάννη Κετικίδη, βρέθηκαν στον Αρχάγγελο, όπου επιθεώρησαν από κοντά τις εργασίες ενώ είδαν και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι του χωριού, αφού για πολλά χρόνια δεν είχαν γίνει παρεμβάσεις.

Ο Δήμαρχος Αλμωπίας Χρήστος Μπάτσης σε σύντομη δήλωση του αναφέρει:

"Προχωράμε με ασφαλτοστρώσεις σε όλα τα χωριά του Δήμου Αλμωπίας. Ο Αρχάγγελος είναι ένα από τα μεγαλύτερα χωριά της Αλμωπίας, το οποίο όμως συνεχίζει να αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα τόσο στους δρόμους εντός του χωριού όσο και περιφερειακά. Εμείς ως δημοτική αρχή υλοποιούμε τις δεσμεύσεις μας και επιλύουμε προβλήματα του χωριού. Στόχος της Δημοτικής μας αρχής παραμένει η διευκόλυνση της καθημερινότητας των πολιτών".0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *