Σάββατο 30 Ιουλίου 2022

Μήνυμα Δημάρχου Αλμωπίας για την ανακοίνωση των Βάσεων Εισαγωγής


"Με αφορμή την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής θέλω να εκφράσω τα ειλικρινή συγχαρητήρια μου στους επιτυχόντες μαθητές και μαθήτριες των Πανελληνίων εξετάσεων.

Σίγουρα η είσοδος των νέων μας στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση έρχεται να ανταμείψει τους κόπους και τις προσπάθειες των ίδιων, των οικογενειών αλλά και των εκπαιδευτικών.

Οι γονείς και οι εκπαιδευτικοί στάθηκαν ακούραστα δίπλα στα παιδιά και πλέον καμαρώνουν για αυτά έχοντας εκπληρώσει το ύψιστο καθήκον τους τόσο προς αυτά όσο και την κοινωνία, επενδύοντας στο ανθρώπινο κεφάλαιο της πατρίδας μας.

Βέβαια στην ανακοίνωση των βάσεων δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι.

Για τους μαθητές που τα αποτελέσματα δεν ήταν αυτά που προσδοκούσανε, θα πρέπει να ξέρουν ότι οι ευκαιρίες της ζωής δεν σταματούν εδώ.

Τα όνειρα και οι στόχοι μπορούν πάντα να πραγματοποιηθούν όταν η θέληση είναι μεγάλη καθώς όταν κάποιος θέλει κάτι πολύ και αγωνίζεται γι’ αυτό, όλες οι δυνάμεις του σύμπαντος συνωμοτούν ώστε να το πετύχει (Πάολο Κοέλιο).

Εμείς ως Δήμος Αλμωπίας και ως δημοτική αρχή θα είμαστε στο πλευρό των νέων μας αλλά και της εκπαιδευτικής μας κοινότητας. "


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *