Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2022

Τη νέα διαδικτυακή εφαρμογή του Δήμου Αλμωπίας παρουσίασε ο Αντιδήμαρχος Αλμωπίας Δημήτρης Γιάντσης


Τη νέα διαδικτυακή εφαρμογή του Δήμου Αλμωπίας παρουσίασε ο Αντιδήμαρχος Αλμωπίας Δημήτρης Γιάντσης.


Μέσα από ένα ειδικό αυτοκόλλητο , το οποίο θα κολληθεί σε πολλά σημεία της Αλμωπίας, οι πολίτες και οι επισκέπτες της Αλμωπίας θα μπορούν να βρίσκουν χρήσιμες πληροφορίες αλλά και ιστορικά στοιχεία που αφορούν την Αλμωπία.
Σύμφωνα με τον Αντιδήμαρχο Δημήτρη Γιάντση η εφαρμογή θα ενημερώνεται συνεχώς ενώ τόσο οι ξενοδόχοι όσο και οι ιδιοκτήτες καταστημάτων εστίασης θα έχουν την δυνατότητα να εισαχθούν δωρεάν στην εφαρμογή και να προβάλουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους.

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Αλμωπίας Χρήστος Μπάτσης έδωσε συγχαρητήρια σε όσους συνέβαλαν για την δημιουργία της εφαρμογής, καθώς η εφαρμογή θα βοηθήσει πολύ τους πολίτες και τους επισκέπτες της Αλμωπίας μάλιστα τόνισε πως ο Δήμος Αλμωπίας προχωρά στο μέλλον και τη νέα ψηφιακή εποχή.


Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη μέσα από smartphones και tablets

Επικοινωνία
Δημήτρης Γιάντσης: 6937232380

Ιωσηφίνα Ουργαντζόγλου 6971801935

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *