Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2022

Ο Δήμος Αλμωπίας τίμησε τους μαθητές, τις μαθήτριες και τους προπονητές της Αλμωπίας


Στο Ξενιτίδειο Πνευματικό Κέντρο της Αριδαίας, παρουσία μαθητών σχολείων της Αριδαίας, ο Δήμος Αλμωπίας και ο αντιδήμαρχος αθλητισμού Χρήστος Χατζηγιαννίδης διοργάνωσαν εκδήλωση με την οποία τίμησαν τους μαθητές αλλά και τους προπονητές των παιδιών, οι οποίοι πέτυχαν σπουδαίες διακρίσεις συνδυάζοντας της σχολικές επιδόσεις με τον αθλητισμό αλλά και τον πρωταθλητισμό. Συγκεκριμένα βραβεύτηκαν μαθητές που διακρίθηκαν τόσο στα ομαδικά όσο και στα ατομικά αθλήματα, όπως η άρση βαρών, ο στίβος, η τοξοβολία, η ενόργανη γυμναστική, η αναρρίχηση, το βόλεϊ, το μπάσκετ αλλά και το ποδόσφαιρο.

Στην αρχή της εκδήλωσης τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του 17χρονου μαθητή που έφυγε πρόωρα από την ζωή, ενώ στη συνέχεια απεύθυναν χαιρετισμό ο Δήμαρχος Αλμωπίας Χρήστος Μπάτσης αλλά και οι αντιδήμαρχοι Δημήτρης Γιάντσης και Χρήστος Χατζηγιαννίδης

Ο Δήμαρχος Αλμωπίας Χρήστος Μπάτσης στο σύντομο χαιρετισμό του εξέφρασε την ικανοποίηση του για τους μαθητές που διακρίνονται σε διάφορα αθλήματα ενώ τόνισε πως η δημοτική αρχή βοηθάει και θα βοηθήσεις όλους τους φορείς στέκεται αρωγός στην προσπάθεια τους.

Ο αντιδήμαρχος Παιδείας Δημήτρης Γιάντσης απευθυνόμενος προς τους μαθητές τόνισε την σημασία του αθλητισμού ενώ ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού Χρήστος Χατζηγιαννίδης από την πλευρά του ευχαρίστησε τους μαθητές για την συνεισφορά τους στην καλλιέργεια του αθλητικού πνεύματος στην περιοχή της Αλμωπίας ενώ σημείωσε πως η σημερινή εκδήλωση συμβολίζει την αναγνώριση στις διακρίσεις των αθλητών που τιμούν τον τόπο μας, ενώ χαρακτήρισε τους μαθητές αυτούς ως πρότυπο. Τέλος εξέφρασε την πίστη του στις δυνατότητες τους ζητώντας από τα παιδιά να αγαπήσουν τον αθλητισμό.

Τις απονομές πραγματοποίησαν ο Δήμαρχος Αλμωπίας Χρήστος Μπάτσης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρης Βέσκος αλλά και οι αντιδήμαρχοι Ιωάννης Κετικίδης, Δημήτρης Γιάντσης, Πολυξένη Νάνου και Χρήστος Χατζηγιαννίδης.

Οι αθλητές αλλά και οι προπονητές από την πλευρά τους εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους προς την δημοτική αρχή τόσο για την εκδήλωση και την τιμητική βράβευση όσο και για το γεγονός πως ο Δήμος και ο αντιδήμαρχος αθλητισμού στέκονται αρωγοί στην προσπάθεια τους.


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *