Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

Δημοσκόπηση Alco: Γκρεμίζεται η Χ.Α. 21, 5 Ν.Δ και 20,3 ΣΥΡΙΖΑ



Σημαντική πτώση των ποσοστών της Χρυσής Αυγής, της τάξης του 4,1%, μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, καταγράφει νέα δημοσκόπηση, της εταιρείας Alco.

Ως προς την πρόθεση ψήφου, καταγράφονται τα εξής στοιχεία:

ΝΔ 21,5%, ο ΣΥΡΙΖΑ 20,3%, η Χρυσή Αυγή 6,7% (από 10,8% στην προηγούμενη μέτρηση της εταιρείας, τον περασμένο Ιούνιο), το ΠΑΣΟΚ 5,9%, οι ΑΝΕΛ 5,4%, το ΚΚΕ 4,7% και η ΔΗΜΑΡ 3,5%.

Σημαντικά όμως είναι και τα ευρήματα ως προς τη Χρυσή Αυγή, μετά το φόνο του Παύλου Φύσσα.

Ποσοστό 68% των ερωτηθέντων θεωρεί ότι η Χρυσή Αυγή έχει σχέση με τη δολοφονία στο Κερατσίνι, ενώ το αντίθετο πιστεύει το 10% των ερωτηθέντων.

Ένα 22% απαντά "Δεν γνωρίζω / Δεν απαντώ".

Ανάλογη είναι η εικόνα στο ερώτημα εάν πρέπει να αντιμετωπιστεί η Χρυσή Αυγή ως εγκληματική οργάνωση. Η μεγάλη πλειοψηφία του 60% απαντά "ναι", "όχι" απαντά το 19% και 21% επιλέγει το "Δεν γνωρίζω / Δεν απαντώ".

Ο πρωθυπουργός εξακολουθεί να είναι το ισχυρό χαρτί της ΝΔ και προηγείται σταθερά του Αλέξη Τσίπρα αλλά καιτων υπολοίπων αρχηγών.

Η δημοσκόπηση έγινε από την εταιρεία Alco για την εφημερίδα Παραπολιτικά.



Πηγή: news247

1 comments:

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *