Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

Πληροφορίες πως η ΕΛ.ΑΣ. βρήκε τρία παράνομα όπλα στο σπίτι του Νίκου Μιχαλολιάκου

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις από τα ξημερώματα του Σαββάτου όπου ξεκίνησε τεράστια επιχείρηση της Αστυνομίας για την εξάρθρωση της Χρυσής Αυγής.

Οι αρχές εκτός από τις συλλήψεις του Νίκου Μιχαλολιάκου και των υπολοίπων «ηγετικών» στελεχών της Χρυσής Αυγής πραγματοποιούν
έρευνες και στα σπίτια των εμπλεκομένων.

Τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν εντοπιστεί τρία παράνομα όπλα σε σπίτι βουλευτή της Χρυσής Αυγής το όνομα του οποίου δεν έχει αποκαλυφθεί, ενώ το Mega αναφέρει ότι πρόκειται για τον ίδιο τον γενικό γραμματέα της οργάνωσης.

Εκτός από στελέχη του κόμματος οι αρχές έχουν ήδη συλλάβει και έναν ειδικό φρουρό, μέλος της ομάδας «ΔΙΑΣ» ο οποίος εμπλέκεται για συμμετοχή του στην οργάνωση.

Ο ναζιστικός τρόπος οργάνωσης και τα δέκα κακουργήματα

Δέκα περιπτώσεις κακουργηματικού χαρακτήρα αναφέρονται στο πόρισμα που συνέταξε ο Αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, ενώ αναφέρεται ότι πρέπει να ερευνηθεί και η συμμετοχή αστυνομικών.
Σύμφωνα με πληροφορίες, στη δικογραφία που σχηματίζεται υπάρχουν συνομιλίες βουλευτών που περιγράφουν συγκεκριμένα αδικήματα. Πληροφορίες αναφέρουν ακόμη ότι στη δικογραφία, η οργάνωση της Χρυσής Αυγής στηρίζεται στη ναζιστική «Αρχή του Ηγέτη» («Fuehrerprinzip») και ο χρόνος έναρξης της δράσης της προσδιορίζεται το 1987, ενώ συνεχίζεται έως σήμερα.


 Πηγή: iefimerida

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *