Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

Συνεχείς Εξελίξεις: "Διευθύνων εγκληματικής οργάνωσης ο Μιχαλολιάκος" αναφέρει το πόρισμα του Εισαγγελέα



Εννέα σελίδες είναι το πόρισμα που έχει συντάξει η Εισαγγελία Πρωτοδικών. Δεν αναφέρονται λεπτομέρειες σε αυτό και πρόκειται για το πρώτο κομμάτι της έρευνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μέσα στο πόρισμα του αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, περιγράφονται κακουργηματικές πράξεις που αφορούν σε πέντε ανθρωποκτονίες σε όλη την Ελλάδα, βομβιστικές επιθέσεις στην περιοχή του Βόλου, σωρεία άλλων ποινικών αδικημάτων και ξέπλυμα μαύρου χρήματος.

Ο Νίκος Μιχαλολιάκος περιγράφεται ως διευθύνων εγκληματικής οργάνωσης η οποία ήταν σε δράση. Οι ανθρωποκτονίες συνδέονται με την δολοφονία του Παύλου Φύσσα αλλά και με περιπτώσεις που είχαμε ακούσει σε μετανάστες. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, σε λίγη ώρα αναμένονται δηλώσεις του Νίκου Δένδια, ενώ υπάρχει το ενδεχόμενο να γίνουν δηλώσεις και από τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά.

πηγή: Real

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *