Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

Τι είπε ο Μιχαλολιάκος στους αστυνομικούς όταν τον συνέλαβαν



Την φράση ότι ο «κόσμος ξέρει τι συμβαίνει» και θα
εξυψωθεί η Χρυσή Αυγή φέρεται να είπε ο Νίκος Μιχαλολιάκος στους άνδρες της Αντιτρομοκρατικής οι οποίοι τον συνέλαβαν τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Ήταν ξημερώματα όταν άνδρες της αντιτρομοκρατικής έφτασαν στην οικία του Νίκου Μιχαλολιάκου στην Πεύκη για να του περάσουν χειροπέδες.
Ο επικεφαλής της Χρυσής Αυγής άνοιξε την πόρτα και κατάλαβε αμέσως τι είχε συμβεί.

Ενημερώθηκε ότι ενεργοποιήθηκε η παραγγελία της εισαγγελίας του Αρείου Πάγου, καθώς έχει τεκμηριωθεί ότι η Χρυσή Αυγή λειτουργεί ως εγκληματική οργάνωση.

Οταν οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ χτύπησαν την πόρτα του για να τον συλλάβουν, ο ηγέτης της Χρυσής Αυγής δεν προέβαλλε καμία αντίσταση και ακολούθησε τους αστυνομικούς στη ΓΑΔΑ.



φωτογραφία: fosphotos.com
Πηγή: iefimerida

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *