Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

Τι κρύβουν σήμερα Δευτέρα 13/1 τα Ζώδια!

Το μυστήριο υπάρχει σε αυτή την ζωή. Η πραγματικότητα είναι στην άλλη.ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Αναγνωρίζετε ότι θα χρειαστεί να μοιραστείτε το προσωπικό θέμα το οποίο σας απασχολεί κι ίσως μιλήσετε για να βρείτε κάποια πράγματα τα οποία δεν είναι και πολύ εύκολο να τα ανακαλύψετε ή να ξεφύγετε από κάποιες οικογενειακές υποχρεώσεις.
Έρωτας: Δεν αντιστέκεστε σε κάτι που δεν μπορείτε να το διαχειριστείτε και ο λόγος είναι ότι έχετε ανάγκη να είστε περισσότερο διπλωμάτες για να κερδίσετε τελικά αυτό που θέλετε. Επειδή είναι η περίοδος των ξεκαθαρισμάτων, ίσως να βρεθείτε κάποια στιγμή μετέωροι γιατί χρειάζεται να δείτε μια σχέση και από άλλη οπτική γωνία.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν κάποια εμπόδια τα οποία σας μετακινούν από την αρχική σας θέση. Δηλαδή, από εκεί που δεν λαμβάνετε υπόψη σας πιθανόν και την γνώμη των γύρω σας ή ακόμα και της οικογένειας σας για να δράσετε, τώρα αναγκαστικά το κάνετε για να μπορέσετε να προχωρήσετε.ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Αυξάνονται οι πιθανότητες που θέλετε να κινηθείτε διπλωματικά γιατί τελικά είναι αυτό που σας χρειάζεται. Επειδή τις περισσότερες φορές είστε κλειστοί, κυρίως εσείς που έχετε γεννηθεί στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου, μπορεί να έχετε κλείσει τελείως το κανάλι με τους άλλους.
Έρωτας: Θέλετε να κινηθείτε πολύ προστατευτικά για τον εαυτό σας πάνω από όλα για αυτό μπορεί να μιλήσετε και να εκφράσετε τι είναι αυτό που δεν σας πηγαίνει μέσα στην σχέση σας. Μπορεί να μην σας αρέσει να υπάρχει μεγάλη ελευθερία από την πλευρά σας με το άτομο που είστε μαζί κι ίσως να πιέζεται παραπάνω. Τώρα όμως θα μιλήσετε πιο εύκολα και κυρίως με έναν Τοξότη.
Καριέρα & Οικονομικά: Δεν είναι τελικά τίποτε απόλυτο για αυτό όταν το κατανοήσετε πολύ καλά ίσως σας δημιουργήσει μια μεγάλη επιθυμία να μοιραστείτε με άλλα πρόσωπα τα προβλήματά σας. Ίσως αν τα πείτε να τα λύσετε πιο εύκολα. Πάντως κάποια χαρτιά που σας παιδεύουν εδώ και πολύ καιρό θα βγουν πολύ πιο εύκολα σήμερα.ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Είναι μια ημέρα που θα φανούν σε εσάς όλα πιο εύκολα γιατί θα έχετε διάθεση και να μιλήσετε όμορφα αλλά και να κατανοήσετε τα θέματα των άλλων σε σχέση με εσάς με μεγαλύτερη ευελιξία. Η παιδικότητα θα βοηθήσει στο να πιστέψετε ακόμα και σε κάποια θαύματα που μπορεί να γίνουν.
Έρωτας: Η ενέργεια με την διάθεσή σας θα δέσουν θαυμάσια και κυρίως εσείς που έχετε γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο θα δείτε τις μετοχές σας να ανεβαίνουν. Ένας Ζυγός μπορεί να είναι το αντικείμενο του πόθου σας. Όσοι είστε μαζί με Τοξότη θα δείτε ότι θα υπάρχει μεταξύ σας μια πολύ καλή επικοινωνία. Η σχέση με Αιγόκερω ίσως να σας ταλαιπωρεί γιατί οι στόχοι σας είναι διαφορετικοί αλλά σας εξελίσσει.
Καριέρα & Οικονομικά: Είστε κάπως αναστατωμένοι από διάφορα γεγονότα που συμβαίνουν αλλά τώρα μπορεί να διαχειριστείτε ακόμα και τα πιο δύσκολα τουλάχιστον για σήμερα. Πάντως χρειάζεται να δώσετε κάποιες αποδείξεις για τον τρόπο που έχετε κινηθεί σε γεγονότα του παρελθόντος στα οποία μπορεί αν δεν τα δείξετε, να εκτεθείτε.ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Έχετε πολύ μεγάλη διάθεση για επικοινωνία και για ευέλικτες κινήσεις οι οποίες σίγουρα θα σας αποφορτίσει από κάποιες ιστορίες που αντιμετωπίζετε. Κυρίως με ένα πρόσωπο από την οικογένεια που ίσως έχετε εμπλοκή μαζί για ένα ακίνητο.
Έρωτας: Αναγκαστικά θα μιλήσετε και θα πείτε ακόμα και πολύ επιφανειακά πράγματα τα οποία όμως σας εκτονώνουν. Όταν μερικές φορές τα συναισθήματά σας είναι πολύ ανάλαφρα ίσως βοηθάτε την κατάσταση αποφορτίζοντας την σχέση σας. Η νέα γνωριμία με Τοξότη που σχετίζεται και με την δουλειά σας θα εξελιχτεί γρήγορα.
Καριέρα & Οικονομικά: Οι συνεργάτες και γενικά αυτοί που είναι πολύ κοντά σας και σας αντιπροσωπεύουν ή σας δείχνουν μεγαλύτερη εκτίμηση για την δουλειά σας πιθανόν να σας δώσουν κάποιες πληροφορίες οι οποίες μπορεί να σας δυσκολέψουν να τις διαχειριστείτε γιατί μερικές φορές τα παίρνετε όλα τοις μετρητοίς.ΛΕΩΝ

Έχετε ξεκινήσει κάτι πολύ καλό το οποίο θα μπορεί να το ολοκληρώσετε και σήμερα. Επειδή μερικές φορές σας παρουσιάζονται έξυπνες λύσεις πιθανόν να τις αρπάξετε γρήγορα και κυρίως οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο που έχετε πολύ ενέργεια και ευελιξία και να τις χρησιμοποιήσετε για καλό σας. Η εμφάνιση, καινούργια ρούχα και άλλα παρόμοια θα σας ανεβάσουν το κέφι.
Έρωτας: Όσοι έχετε βάλει στοίχημα να κατακτήσετε ένα πρόσωπο που είναι κάπως απόμακρο, θα το κερδίσετε και κυρίως αν είναι Δίδυμος, Τοξότης, Υδροχόος θα το φέρετε στα νερά σας. Αν προγραμματίζετε μια εκδρομή για το επόμενο Σαββατοκύριακο θα κάνει καλό στην σχέση σας. Κάντε το εσείς σαν έκπληξη.
Καριέρα & Οικονομικά: Θα πάρετε κάτι που θα σας ευχαριστήσει. Κυρίως θα σας στηρίξει ένα φιλικό πρόσωπο, προκειμένου να κλείσετε μια δουλειά. Αυτό θα είναι ένα σημαντικό βήμα για να ξεφορτωθείτε ένα κομμάτι από τα προβλήματά σας.ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Έχετε πολλές προσκλήσεις και πολλά πράγματα να κάνετε και ίσως μπερδευτείτε γιατί δεν θα ξέρετε τι να διαλέξετε. Το καλύτερο θα είναι να ακολουθήσετε αυτό σας πηγαίνει πιο πολύ. Βιβλία, γνώσεις και σπουδές πιθανόν να σας απασχολήσουν.
Έρωτας: Ασχολείστε με πράγματα και πιθανόν να χαλάσετε την όμορφη ατμόσφαιρα. Προσέξετε πάντως τι θα πείτε γιατί πάνω σε μια συζήτηση μπορεί να βγουν πράγματα που θα φανούν πολύ επιφανειακά από την πλευρά σας. Η σχέση με Δίδυμο, Τοξότη ή Ιχθύ μπορεί να σας προβληματίσει.
Καριέρα & Οικονομικά: Οι αλλαγές μερικές φορές σας αναστατώνουν γιατί σας δημιουργείται εκνευρισμός και πιθανόν άγχος. Αλλά τελικά θα δείτε ότι όταν κινείστε σε πολλά μέτωπα μπορεί να σας κουράζει αλλά κάτι θα βγάλετε από αυτό.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Μια πολύ καλή ημέρα. Θα σας δώσει την ευκαιρία να ελιχθείτε και να προχωρήσετε ακόμα και κάποιες πολύ προσωπικές σας στιγμές. Το εξωτερικό ή ένα νομικό θέμα θα διευθετηθεί πιο εύκολα.
Έρωτας: Δεν αμφισβητείτε καθόλου την σημαντικότητά των προσωπικών σας απόψεων για αυτό μπορείτε και κατά κάποιο τρόπο να μην συμβιβαστείτε τόσο εύκολα όσο άλλες φορές. Είναι καλύτερο να είστε ο εαυτός σας. Η επαφή με ένα πρόσωπο που προέρχεται από το εξωτερικό θα σας αναστατώσει.
Καριέρα & Οικονομικά: Προσπαθείτε να επικοινωνήσετε με ένα πρόσωπο που είναι συνεργάτης σας και αυτό θα σας βοηθήσει να κάνετε κάτι που εδώ και πολύ καιρό ήταν δύσκολο. Θα δείτε ότι αυτό θα σας οδηγήσει σε μια πρακτική λύση που μπορεί να σας αποφέρει και ένα χρηματικό ποσό.ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Υπάρχει μια μεγάλη κινητικότητα η οποία σας βοηθάει να πετυχαίνετε μια καλή επικοινωνία. Επειδή σας παρουσιάστηκαν διάφορα και πολλά από το πουθενά ίσως θα πρέπει να είστε ανοικτοί σε κάθε νέα εμπειρία κυρίως σε θέματα γνώσης και πληροφοριών.
Έρωτας: Μπορεί να χρειαστεί να αποδείξετε ότι δεν είστε τόσο φανατικοί με ιδέες και πεποιθήσεις που σας απομονώνουν από το δικό σας πρόσωπο. Για αυτό θα κάνετε εσείς κίνηση αποφόρτισης της προσωπικής σας σχέσης. Δηλαδή μπορεί να σταματήσετε να κρατάτε μούτρα ή να είστε θυμωμένοι με το πρόσωπο που σχετίζεστε. Ο Δίδυμος κάπου βαθιά υπάρχει μέσα σας. Από την άλλη ο Κριός έχει ένα τρόπο μαγικό να σας εξελίσσει.
Καριέρα & Οικονομικά: Αφιερώστε μεγαλύτερο χρόνο για την προσωπική σας ενημέρωση γιατί μερικές φορές δουλεύετε και είστε πολύ κλειστοί ή αφιερωμένοι σε ένα σκοπό. Ίσως χρειαστεί να γίνετε διπλωμάτες για να πετύχετε μια πολύ καλή συνεργασία.ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Αναγνωρίζετε ότι έχετε ανάγκη την επικοινωνία και την επαφή με άλλα πρόσωπα για αυτό μπορεί να έχετε κάποια αναστάτωση την οποία δεν την ελέγχετε.
Έρωτας: Έχετε πέσει με τα μούτρα για να ικανοποιήσετε ένα πρόσωπο το οποίο ίσως χρειάζεται να του εξηγήσετε κάποια πράγματα που πιθανόν να είχαν μεταξύ σας μπερδευτεί. Επειδή είστε κάπως ζωηροί μερικές φορές σας παρεξηγούν. Οπότε χρειάζεται και κάποια επικοινωνία για να μην γίνονται λάθη, κυρίως με Δίδυμο, Παρθένο ή Ιχθύ.
Καριέρα & Οικονομικά: Αναγνωρίζετε ότι θα πρέπει να δείξετε την δουλειά σας σε περισσότερο κόσμο γιατί τις πιο πολλές φορές κάνετε δημόσιες σχέσεις για άλλους και όχι για τον εαυτό σας. Επιτέλους μαζευτείτε και δώστε του μεγαλύτερη σημασία.ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Από εκεί που είστε κλειστοί και αυστηροί ίσως χρειαστεί να είστε περισσότερο αυθόρμητοι. Δεν είναι όλα στημένα ή απόλυτα τακτοποιημένα. Υπάρχει και η φυσική συμπεριφορά την οποία μερικές φορές δυσκολεύεστε να την επιδείξετε για να μην εκτεθείτε. Αποφύγετε τα κουτσομπολιά για ένα φίλο σας γιατί θα εκτεθείτε ανεπανόρθωτα.
Έρωτας: Η ανανέωση μέσα στην σχέση σας πιθανόν να χρειάζεται για να ελαφρύνει κάπως η βαριά ή η πολύ σοβαρή ατμόσφαιρα που συνήθως χωρίς να το θέλετε επιβάλλετε με την προσωπικότητά σας. Δεν είναι όλα στημένα και δύσκολα. Ο έρωτας θέλει γέλιο, χιούμορ και ευελιξία.
Καριέρα & Οικονομικά: Αναλύοντας όλα τα δεδομένα βρίσκετε ότι ίσως κάπου να έχετε κάνει ένα επικοινωνιακό λάθος με συνεργάτη. Για αυτό καλύτερα να το συζητήσετε. Ένα ταξίδι εντός της χώρας θα σας βοηθήσει να κλείσετε μια δουλειά.ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Ανανεώνοντας την εμφάνισή σας και με την βοήθεια του Ερμή που μπήκε στο ζώδιό σας θα αλλάξει πολύ όλη η στάση σας σε πολλά θέματα. Αυτό θα σας βοηθήσει να ξεφύγετε από τις πολλές δυσκολίες και πιέσεις.
Έρωτας: Θεωρείτε μεγάλη πολυτέλεια το να λέτε τα πράγματα με το όνομά τους και αυτό θα βοηθήσει. Η σχέση με Καρκίνο περνάει από πολλά στάδια για αυτό προσπαθήστε να έχετε αγάπη πάνω από όλα για τον εαυτό σας για να μπορέσετε να δώσετε από την καρδιά σας συναισθήματα στο άλλο πρόσωπο.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε κίνηση και κάποιες προτάσεις για αυτό θα είστε αρκετά συνεργάσιμοι αλλά και καλλιτεχνικοί. Πιθανόν να ευνοηθείτε από ένα πρόσωπο που θέλει να συνεργαστείτε αν όχι συνέχεια τουλάχιστον για κάποια συγκεκριμένη δουλειά.ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Έχετε τόσα πράγματα να κάνετε που μερικές φορές τα θεωρείτε υπερβολικά. Ίσως να σας πιάσει να μιλάτε συνέχεια ή να κάνετε πολλές επαφές σε κοινωνικό επίπεδο. Το σπίτι σας είναι μερικές φορές ένας μεγάλος μπελάς γιατί δεν προλαβαίνετε να το τακτοποιήσετε όπως θέλετε και σας αγχώνει.
Έρωτας: Η επαφή με Ζυγό σίγουρα είναι πολύ μοιραία και καρμική και πιθανόν να μην μπορείτε να αντισταθείτε στα θέλω του. Παρόλο που σήμερα πιθανόν να μην σας δείχνει αυτό που έχετε ανάγκη τουλάχιστον δεν σας απορρίπτει. Αντίθετα ο Καρκίνος και ο Αιγόκερως είναι πολύ κοντά σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Χρειάζεται να είστε περισσότερο διπλωμάτες για να ελιχθείτε και να μην δείτε την κίνηση ενός ατόμου αρνητική. Γενικά αυτή την περίοδο έρχονται συνέχεια άτομα που μπορεί να είχατε βρεθεί και πάλι στο παρελθόν. Μην τα δείτε επιπόλαια και μην τα κρίνετε από τα αποτελέσματα των προηγούμενων ετών γιατί τώρα είναι διαφορετικά τα πράγματα. 
 
 
ΠΗΓΗ: astrology

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *