Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

Βουλευτής της Ν.Δ ζητά να ακρωτηριάζονται τα ζώα

Βουλευτής ζητά να ακρωτηριάζονται τα ζώαΤην άμεση παρέμβαση του Πρωθυπουργού ζητάει η Πανελλαδική Φιλοζωική και Περιβαλλοντική Ομοσπονδία (Π.Φ.Π.Ο.) ώστε να μην γίνει νόμος του κράτους η εισήγηση του βουλευτή Κορίνθου της Ν.Δ., Κώστα Κόλλια, ο οποίος ζητάει – αν και απαγορεύεται εδώ και 20 χρόνια – να ακρωτηριάζονται τα ζώα στην Ελλάδα (κοπή ουράς και αυτιών) «επειδή δεν πονάνε».

Αυτά τα ευτράπελα και αναχρονιστικά ακούστηκαν χθες στη Βουλή από τον κ. Κόλλια και φάνηκε έτσι ξεκάθαρα πόσο επιδιώκει να υπερασπιστεί τις δραστηριότητες των ψηφοφόρων του χωρίς ίχνος ηθικής ή πραγματικής γνώσης των όσων συμβαίνουν εις βάρος των ζώων από εκτροφείς και κυνηγούς.

Η Π.Φ.Π.Ο. με επιστολή που έστειλε σήμερα στον πρωθυπουργό, στην ηγεσία του ΥΠ.Α.Α.Τ., και στους εισηγητές των άλλων κομμάτων επισημαίνει την παρανομία, που επιδιώκεται να ενδυθεί με τον μανδύα της νομιμότητας εις βάρος πάντα των ζώων, αν και αυτές οι πρακτικές ακρωτηριασμού των σκυλιών έρχονται σε αντίθεση και με την ευρωπαϊκή νομοθεσία και με την κοινή λογική και με την ηθική.

Οι πολίτες, οι φιλόζωοι αυτού του τόπου καλούνται από την Π.Φ.Π.Ο., τις υπόλοιπες ομοσπονδίες και τα φιλοζωικά σωματεία να διαμαρτυρηθούν γι’ αυτή την εκτροπή.

Πηγή: topontiki.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *