Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

Κλειστά σχολεία την εβδομάδα της Καθ. Δευτέρας;

Αποκριάτικη εβδομάδα διακοπών θα έχουν όπως όλα δείχνουν οι μαθητές, μετά απο πρόταση της ομοσπονδίας ξενοδόχων που έγινε δεκτή απο το υπ. Τουρισμού.

Ο στόχος ειναι να δοθεί η δυνατότητα εκδρομών στις οικογένειες και εσόδων στις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις της χώρας. Το... "κακό" στην υπόθεση για τους μαθητές ειναι οτι ενδέχεται οι επιπλέον διακοπές θα αφαιρεθούν απο τα Χριστούγεννα ή το Πάσχα.

Η περίοδος της "σχολικής ανάπαυλας" προτείνεται να ειναι οι τέσσερις ημέρες που ακολουθούν την Καθαρά Δευτέρα, δηλαδή απο τις 3 έως τις 7 Μαρτίου, έτσι ώστε να δημιουργηθεί μια ολόκληρη εβδομάδα που δυνητικά μπορεί να οδηγήσει κόσμο στα ξενοδοχεία.

Οι ξενοδόχοι έθεσαν το θέμα και στον πρωθυπουργό ο οποίος έδωσε σχετικές οδηγίες στους συναρμόδιους υπουργούς. Μέσα στο επόμενο διάστημα θα υπάρξει συνάντηση και με τον υπουργό Παιδείας.



πηγή:koutipandoras.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *