Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

21 έως 36 ετών oι δράστες για κλοπή συνεταιρισμού στα Γιαννιτσά

Ταυτοποιήθηκαν πέντε άτομα ηλικίας 21 έως 36 ετών ως οι δράστες της κλοπής



Οι δράστες αφαίρεσαν από το συνεταιρισμό διάφορα υλικά αξίας 35.000 ευρώ περίπου και ένα Ι.Χ. Φορτηγό αυτοκίνητο επίσης του συνεταιρισμού

Επιπλέον σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός ημεδαπού 47 ετών για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος

Σε έρευνα στην μάντρα παλαιών σιδήρων του 47χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα καταγραφικό σύστημα κλειστού κυκλώματος καμερών

Εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Γιαννιτσών διακεκριμένη περίπτωση κλοπής που έλαβε χώρα την 02.06.2013 σε συνεταιρισμό στα Γιαννιτσά Πέλλας.

Ύστερα από αξιοποίηση πληροφοριών και τη συνδυαστική έρευνα στοιχείων και πειστηρίων, ταυτοποιήθηκαν τέσσερις ημεδαποί 21, 24, 26 και 34 ετών και ένας υπήκοος Αλβανίας 36 ετών ως οι δράστες της κλοπής. Για την ίδια υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός ημεδαπού 47 ετών για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.

Αρχικά, τις πρώτες πρωινές ώρες της 02.06.2013, οι προαναφερόμενοι τέσσερις ημεδαποί υπό την καθοδήγηση και με τη συμμετοχή του 36χρονου, ο οποίος είχε την ευθύνη για την οργάνωση της κλοπής, τη σύσταση της ομάδας, το στόχο της κλοπής και τον τελικό αποδέκτη των κλοπιμαίων, παραβίασαν την περίφραξη του συνεταιρισμού και εισήλθαν στο κτίριο. Ακολούθως, αφαίρεσαν διάφορα υλικά συνολικής αξίας 35.000 ευρώ περίπου , τα οποία φόρτωσαν σε Ι.Χ. Φορτηγό αυτοκίνητο επίσης του συνεταιρισμού και τράπηκαν σε φυγή.

Στη συνέχεια, οι δύο από τους δράστες διέθεσαν τα κλοπιμαία στην μάντρα παλαιών σιδήρων του 47χρονου σε περιοχή της Ημαθίας. Το αφαιρεθέν όχημα βρέθηκε εγκαταλελειμμένο την ίδια ημέρα στο Στενήμαχο Ημαθίας.

Σε αστυνομική έρευνα στην μάντρα παλαιών σιδήρων βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα καταγραφικό σύστημα κλειστού κυκλώματος καμερών.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος των προαναφερομένων, οι οποίοι δε συνελήφθησαν, θα αποσταλεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γιαννιτσών.
Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Γιαννιτσών, ενώ οι έρευνες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη για τη διερεύνηση τυχόν εμπλοκής τους σε άλλες ομοειδείς εγκληματικές πράξεις.
 
 
πηγη:Logospellas

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *