Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

Εξοργισμένη η Ουρανία Μιχαλολιάκου!

Εξοργισμένη η Ουρανία Μιχαλολιάκου!
Η Ουρανία Μιχαλολιάκου παρουσιάστηκε εξοργισμένη σε ανάρτησή της στο facebook: «Δεν θα λυγίσουμε ποτέ παλισκουπίδια». 

Η κόρη του προφυλακισμένου Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Ουρανία Μιχαλολιάκου «ξεσπαθώνει» μέσω Facebook με αφορμή και τις πρόσφατες προφυλακίσεις των βουλευτών του κόμματος, Γιώργου Γερμενή και Παναγιώτη Ηλιόπουλου.

Σε ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό λίγες ώρες μετά την προφυλάκιση Γερμενή και Μπούκουρα, η Ουρανία Μιχαλολιάκου δηλώνει εξοργισμένη ενώ εμφανίζεται σίγουρη για «την μέρα που θα νικήσουμε και τότε θα δούμε ποιος θα γελάσει τελευταίος».

Ολόκληρη η ανάρτηση της Ουρανίας Μιχαλολιάκου:

«Δε μας λυγίζετε παλιοσκουπίδια. Δε κάνουμε ούτε ένα βήμα πίσω. Είμαστε αθώοι και η αλήθεια θα λάμψει σύντομα. Είμαι περήφανη που οι συναγωνιστές μου διώκονται επειδή τόλμησαν να φτύσουν κατάμουτρα ένα ολόκληρο σύστημα και όχι επειδή έκλεψαν, σκότωσαν ή βίασαν. Θα έρθει η μέρα που θα νικήσουμε και τότε θα δούμε ποιος θα γελάσει τελευταίος».ourania-mixaloliakou-570



πηγή: koolnews.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *