Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

ΔΗΜΟΣ ΠΕΛΛΑΣ: Συμμετοχή στην AGROTICA 2014

Ο Δήμος Πέλλας σας γνωστοποιεί ότι θα συμμετάσχει με κεντρικό περίπτερο στην 25η Διεθνή Έκθεση Γεωργικών Μηχανημάτων, Εξοπλισμού και Εφοδίων AGROTICA ,που θα πραγματοποιηθεί από 30/01/2014 έως 02/02/2014 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης HELEXPO.

Στόχος του Δήμου είναι η προώθηση και προβολή των προϊόντων και των επιχειρήσεων του Δήμου Πέλλας.

Καλούνται όλες οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον τομέα των γεωργικών μηχανημάτων ,εξοπλισμού και εφοδίων, οι αγρότες ,οι παραγωγοί και όλες οι επιχειρήσεις μεταποίησης που επιθυμούν να προβάλουν τα προϊόντα τους στην AGROTICA2014 να επικοινωνήσουν με το αρμόδιο γραφείο του Δήμου ώστε να στηρίξουν την προσπάθεια προβολής των προϊόντων του Δήμου Πέλλας.

Τηλ. Επικοινωνίας 2382350808 – 2382084383

Email. dimos@giannitsa.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *