Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

Εξέγερση στις φυλακές μετά τις αλλεπάλληλες αυτοκτονίες

Εξέγερση στις φυλακές μετά τις αλλεπάλληλες αυτοκτονίεςΣε εξέγερση προχώρησαν το απόγευμα της Κυριακής οι κρατούμενοι στις Κεντρικές Φυλακές Λευκωσίας μετά τα αλλεπάλληλα περιστατικά αυτοκτονίες συγκρατούμενών τους.

Τελευταία στον κατάλογο προστέθηκε η αυτοκτονία ενός 40χρονου Ιρανού καταδικασμένου για υπόθεση ναρκωτικών. Ο αλλοδαπός βρέθηκε κρεμασμένος με τα σεντόνια του στο κελί του και μολόνοτι έγινε αντιληπτός από συγκρατούμενους του, όταν τον ξεκρέμασαν δεν ανέπνεε.

Πρόκειται για την τέταρτη αυτοχειρία στις κεντρικές Φυλακές.

Οι κρατούμενοι ζητούν την παραίτηση του γενικού διευθυντή των φυλακών Λευκωσίας, Γ. Τρυφωνίδη, τον οποίο θεωρούν υπεύθυνο.

Στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που συγκρούονται με κατάδικους για να τους βάλουν στα κελια τους.

Πηγή: protothema.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *