Τετάρτη, 14 Ιανουαρίου 2015

Πώς ήταν τα κινητά το 1983 (pics)

Ένα νοσταλγικό flashback για εκείνους που το έζησαν - Δείτε τις φωτογραφίες

Θα πλήρωνε κανείς το ποσό των 3.000 δολαρίων για ένα κινητό τηλέφωνο; Με το οποίο μάλιστα, δεν θα είχατε τη δυνατότητα να στείλετε μηνύματα, ή να συνδεθείτε on line ή να βγάλετε μια… selfie. Ορίστε το απίθανο γκάτζετ που κυκλοφόρησε στην αγορά πριν 32 χρόνια, το 1983.

Το τεράστιο αυτό Motorola, είχε αναδειχθεί ως μια νέα επαναστατική συσκευή. Οι φωτογραφίες είναι από την παρουσίασή του σε ρεπορτάζ του CBS Evening News και για το πώς μιλάνε για το τηλέφωνο που ξεχωρίζει.

Ο δημοσιογράφος Dan Rather, αναφέρει σχετικά: «Αισθάνεστε τη συνεχή ανάγκη να προσεγγίσετε και να έρθετε σε επαφή με κάποιον; Σας ενοχλεί η σκέψη του να είστε μακριά από το τηλέφωνο, οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας;».

Ακολούθως αναφέρει τα ευεργετήματα ενός κινητού τηλεφώνου, και σημειώνει ότι στο μέλλον η τεχνολογία θα προσφέρει μικρότερες συσκευές στο μέλλον.


 
 
 
http://www.ialmopia.gr/search/label/PHOTOS
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *