Τετάρτη, 14 Ιανουαρίου 2015

Ιορδάνης Τζαμτζής: «Πληρωμές ΕΛΓΑ στις 22 Ιανουαρίου»

Μετά από επικοινωνία που είχε ο Βουλευτής Πέλλας κ. Ιορδάνης Τζαμτζής με την Προϊσταμένη του ΕΛΓΑ Βέροιας κα. Παππά ενημερώνει ότι ο ΕΛΓΑ θα πραγματοποιήσει πληρωμές στις 22 Ιανουαρίου. 

Οι πληρωμές αφορούν όλες τις ενστάσεις που είχαν υποβληθεί για το χαλάζι του 2013 και για τις ζημιές που δηλώθηκαν για το χαλάζι που έπεσε στις 15 Ιουνίου 2014. 

Επίσης, ο κ. Τζαμτζής ζήτησε από την κα. Παππά να επισπευτούν οι διαδικασίες των αναγγελιών για τις ζημιές που προκάλεσε η ανεμοθύελλα των περασμένων ημερών στο Νομό Πέλλας τόσο στα θερμοκήπια όσο και στη φυτική παραγωγή. 

Η κα. Παππά ενημέρωσε τον κ. Τζαμτζή ότι οι ζημιές που προκάλεσε η ανεμοθύελλα στα θερμοκήπια θα καλυφτούν από τα ΠΣΕΑ και οι ζημιές τις φυτικής παραγωγής θα καλυφθούν από τον ΕΛΓΑ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *