Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015

Ποιος είναι ο Νικόλας που παίζει στο σποτ της ΝΔ;

Έγινε διάσημος σε μια νύχτα και έγινε αδιαμφισβήτητα το πρόσωπο των εκλογών. Ο μικρός Νικόλας που παίζει μπάλα με τους φίλους του στο σποτ της ΝΔ και εμφανίζεται ο Αντώνης Σαμαράς και μιλάει μαζί του, είναι στ' αλήθεια δεινός μπαλαδόρος και παιδί πολύτεκνης οικογένειας από το Περιστέρι.

Είναι 14 ετών και η οικογένειά του δεν προλαβαίνει να σηκώνει το τηλέφωνο τις τελευταίες μέρες αφού δημοσιογράφοι, συγγενείς και φίλοι θέλουν να μιλήσουν μαζί του και με την οικογένειά του για τους γνωστούς λόγους.

Σύμφωνα με το ΕΘΝΟΣ, ο Νικόλας είναι το μεγαλύτερο από τα 4 παιδιά της οικογένειας που μένει στον Αγιο Ιερόθεο στο Περιστέρι και δεν είναι η πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση.

Παίζει μπάλα ως κεντρικός αμυντικός στον ερασιτέχνη Ατρόμητο και μάλιστα εκείνοι που ξέρουν λένε ότι είναι μεγάλο ταλέντο.

Ήδη το συγκεκριμένο βίντεο έχει κάνει πάνω από 369.000 κλικ



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *