Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015

Ας γνωρίσουμε τον ''Πολιτιστικό Σύλλογο Νέων Πολυκάρπης Αλμωπίας''

Στην Πολυκάρπη συστάθηκε νέος σύλλογος με την επωνυμία ''Πολιτιστικός Σύλλογος Νέων Πολυκάρπης Αλμωπίας'' 

Σκοπός του συλλόγου είναι:



α)Σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των μελών.
β) Η καταγραφή των προβλημάτων και γενικά ζητημάτων που απασχολούν την Πολυκάρπη Δήμου Αλμωπίας επεξεργασία αυτών, καθώς και η συμμέτοχή του συλλόγου στην αντιμετώπιση και επίλυση αυτών.
γ)Η προστασία του περιβάλλοντος.
δ) Ο εξωρα'ι'σμός.
ε)Η αναβίωση και η ανάδειξη εθίμων της Πολυκάρπης.
στ) Με την διοργάνωση κάθε είδους μορφωτικής, πολιτιστικής, και ψυχαγωγικής δραστηριότητας. Ο σύλλογος θα προσπαθεί να πετύχει τους στόχους του με κάθε νόμιμο μέσο και ιδιαίτερα με την πειθαρχία, συνεργασία, εθελοντική εργασία. Μετά από εκλογές που διεξήχθησαν απο τα ιδρυτικά μέλη το διοικητικό συμβούλιο έχει ως εξής:


Πρόεδρος Πέτρος Κιουλτζόπουλος
Αντιπρόεδρος Ελένη Σαπτζόγλου
Γεν.Γραμματέας Ειρήνη Φράγκου
Ταμίας Ζαφείρης Ζαχαριάδης
Μέλη
Σταύρος Ιμτάκογλου
Σωτήρης Μουράτης



 
Δραστηριότητες 
 
Ο Σύλλογος νέων Πολυκάρπης σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γονέων και κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου και του Νηπιαγωγείου, έκοψαν δέντρο που είχε πάρει επικίνδυνη κλίση και ήταν έτοιμο να πέσει. Τα ξύλα τα χάρισαν σε οικογένεια που τα είχε απόλυτη ανάγκη.



ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ


 
 
Αναψαν τους φάρους τους και είχαν ενεργεί συμμετοχή η Αστυνομία το Δασαρχείο η Πυροσβεστική και ο Δήμος με τους Αντιδημάρχους κ. Μπάτση Χρήστο και τον κ. Γεωργίου Χρήστο εν όψη κινδύνου. Ο λόγος γίνεται για ένα περιστατικό που συνέβη στο χωριό Πολυκάρπη 11 Δεκ 2014 στην αυλή του σχολείου ενα απο τα πεύκα έγειρε επικίνδυνα και ακούμπησε στα καλώδια της ΔΕΗ με φόβο να τα κόψει και να πέσει στο παρακείμενο σπίτι. Αμέσως δραστηριοποιήθηκε ο Σύλλογος Γονέων του Δημοτικού σχολείου με τον Πέτρο Κιουλτζόπουλο, Ελένη Σαπτζόγλου , Δέσποινα Τσομπάνογλου όπου μαζί με τον Δαμιανό Πασχαλίδη ειδοποίησαν και βοήθησαν όλους τους αρμόδιους να το κόψουν και να το ρίξουν με της λιγότερες δυνατές ζημιές. Ο Σύλλογος Γονέων του Δημοτικού σχολείου και Νηπιαγωγείου Πολυκάρπης αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει θερμά όλες τις εμπλεκόμενες υπηρεσίες καθώς και τους δύο υλοτόμους και αν και βράδυ ήρθαν με τα μηχανήματα τους να κόψουν το δέντρο.


"ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΟΓΓΟΣ ΝΕΩΝ ΠΟΛΥΚΑΡΠΗΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ''


 
 
Ένας νέος σύλλογος δημιουργήθηκε στην Πολυκάρπη με την παραπάνω επωνυμία. Η σπίθα των νέων είναι διαφορετική από των παλιών, ο τρόπος σκέψης, η ενέργεια και ο αυθορμητισμός οδηγούν τους νέους (και έτσι πρέπει) να χτίσουν καινούργια πράγματα με άλλες αρχές, όπως πιστεύουν. Οι νέοι της Πολυκάρπης πήραν την απόφαση και έφτιαξαν έναν σύλλογο με σκοπό να βοηθούν το χωριό σε κάθε του ανάγκη. Πολιτισμός, εξωραϊσμός, καθαριότητα και αρκετές ακόμη δραστηριότητες είναι ο στόχος των παιδιών. Ας μην ανησυχούν ορισμένοι για τυχόν διχόνοια μεταξύ των δύο συλλόγων. Είναι δύο και έχουν στόχο την πολύπλευρη ανάπτυξη του χωριού ο καθένας με τον δικό του τρόπο. Κάθε προσπάθεια για το κοινό καλό είναι θεμιτή. Ευχόμαστε να βλέπουμε κάθε νέο να έχει την σπίθα που θα μας πάει έστω και ένα βήμα μπροστά. Να βοηθήσουμε τα παιδιά όσο μπορούμε για να μας επιστραφεί η βοήθεια αυτή στο δεκαπλάσιο.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *